El VI Formigues Festival estrena el seu cartell amb Petit Pop i Dj Mom

PETIT POP

Píndoles pop i una autèntica Party Family. El Formigues Festival anuncia els dos primer noms que donaran forma al cartell de la seua sisena edició. Els dies 12 i 13 de maig Benicàssim albergara un dels festivals pensats per al públic familiar més característics. Les formigues podran gaudir d’una programació en la qual és possible trobar música, arts escèniques, tallers i activitats pensades per a diferents tipus d’edats. Perquè les formigues coneguen l’experiència d’un festival, i a més poder fer-ho en família.

En les primeres confirmacions trobem a la Petit Pop, una banda a la qual donen forma músics de formacions com La Playa, Nosoträsh o Penélope Trip i que ara s’embarquen en est projecte pop entès en format familiar. Una dels seus grans característiques, a més de la seua música, són els seus directes a través de posades en escena molt participatives.

Destacable posada en escena també la de Dj Mom, la segona confirmació que arriba des del Formigues Festival. Després de Dj Mom es troben Cristina Antón, creat de les conegudes Party Family, festes a les quals dóna forma a través dels plats i un autèntic còctel musical en el qual podem trobar des de electro pop, danse i funk fins als sons més 70’s, 80’s i 90’s.

Ja es pot adquirir online l’abonament complet per a la sisena edició del Formigues Festival amb un preu de 17 euros per a adults i de 12 euros per a xiquets i xiquetes; també l’abonament baby (de 0 a 2 anys) per 4 euros i un abonament especial per a família nombrosa per 55 euros.

DJ MOM-PARTY FAMILY

II Concurs de bandes i/o solistes Formigues Festival

El festival llança la segona edició del seu concurs de bandes i/o solistes. Un concurs que permetrà a la proposta guanyadora formar part del cartell de la pròxima edició del Formigues Festival al costat de, de moment, Petit Pop i Dj Mom, i, per tant, pujar-se al seu escenari, a més de gravar un single amb La Seta Azul. El concurs de bandes i/o solistes està dirigit a xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys i es podrà participar de l’1 a l’11 de febrer (trobaràs més informació en aquest article).

IVFormiguesFestival-235-CON LOGOS

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El VI Formigues Festival estrena el seu cartell amb Petit Pop i Dj Mom

  1. Pingback: Espai Menut | La sexta edición de Formigues Festival ya suena con Fetén Fetén, New Day, Marieta Ganduleta, Sonata Circus y más

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!