Assaltabarris. Les arts escèniques ixen a les places de Vila-real

viajeros-foto1

Circ, teatre, música, animació i tallers. Assaltabarris arranca una nova edició el 3 de març, i ho fa amb un programa renovat en el qual, a més de circ, com era habitual en la seua programació, ara també amb altres propostes i activitats dirigides al públic infantil i familiar. Serà cada dissabte del mes de març, ocupant cada setmana una plaça de Vila-real, de 17.30 a 20.00 i amb entrada lliure.

En cadascuna de les cites de Assaltabarris, xiquets i xiquetes trobaran diferents tallers lúdics, música i animació, a més dels espectacles programats per a aquesta edició. El cicle arrancarà el dissabte 3 en la plaça del Llaurador amb la música de Trobadorets, coneguts per les seues cançons fetes a la mesura de xiquets i xiquetes i que són una autèntica invitació al fet que canten i ballen amb ells. A més, el grup està preparant nou treball.

Assaltabarris ens proposa teatre de la mà de la companyia Splai Teatre, que portarà fins al Jardí Jaume I el dissabte 10 el seu espectacle Els viatjers, basat en La volta al món en 80 dies de Julio Verne. En aquest cas, acompanyarem a través del teatre participatiu i d’animació a Phileas Fogg, un aventurer que farà un volt al món en la qual cada país serà un joc nou.

Tampoc podia faltar el circ. El 17 de març el Circus Show envairà la plaça de Sant Fernando literalment, mentre que el dissabte 24 serà La Finestra Nou Circ la companyia encarregada de tancar aquesta edició de Assaltabarris. Ho faran en la plaça La Mayorazaga amb un nou espectacle basat en el nou circ i al que no li faltarà cap ingredient: acrobàcies aèries, música i animació.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!