L’ oportunitat de l”Amour’ en el Teatre Principal

Amour

Nou trimestre en la Motxilla Cultural de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) , la programació cultural i didàctica dirigida al públic infantil i familiar amb una cuidada selecció d’espectacle i activitats de qualitat en el Teatre Principal, Auditori i Palau de Congressos i Museu de Belles Arts de Castelló

Teatre Principal

Thomas Noone Danse: Molsa

Dansa per a donar forma a una increïble història sobre l’amistat. Coneixerem a Janinka i al seu gos Molsa. Una guerra els va separar, però aquests dos amics tornen a retrobar-se després d’un llarg temps per a demostrar-nos que l’amistat ho supera tot.
Dia: 28 gener
Hora: 18.00
Edat: a partir de 7 anys
Preu: 4 euros

molsa2

Factoria Els Sánchez & Imaginary Landscape Factory: Tocatico-Tocatà

Ambdues companyies recuperen l’intens, emocional i ple de genialitat univers de l’intèrpret i compositor Carles Santos, qui va morir el passat mes de desembre. Acostant l’obra de Santos, xiquets i xiquetes reivindicaran la música i el joc com una força vital, trencant les estructures rígides i tradicionals.
Dia: 4 febrer
Hores: 18.00 i 19.00
Edat: de 0 a 5 anys
Preu: 4 euros

Joaquin Oregi: Amour

Uns xiquets juguen a imitar als adults, a descobrir i transformar el seu món. Atrevint-se a estimar, a enemistar-se i fins i tot a conèixer l’odi. No saben del temps i probablement aqueix no és el seu món, però aquests xiquets juguen en un país en el qual tot comença de nou.
Dia: 25 març
Hora: 18.00
Edat: tots els públics
Preu: 4 euros

Auditori i Palau de Congressos

Música per a bebès: Peer Gynt

A partir de Peer Gynt, obra referent de la música del segle XIX escrita per Henrik Ibsen i musicada per Edvard Grieg, aquest conte musical narra les aventures i desventuras d’un personatges fantasioso que no vol fer-se adult. Espectacle pensat per a introduir a xiquets i xiquetes en el món de la música, les arts escèniques i les emocions.
Dia: 27 gener
Hora: 18.00
Edat: de 0 a 5 anys
Preu: 4 euros

Bebesol

Concert pensat per a bebès amb el qual a través de la música, el cos i la veu siga possible realitzar un viatge sonor cap a l’univers del bebè. Nanas de tot arreu del món i música tranquil·litzadora per a estimular, motivar i captivar al bebè a través de la imaginació.
Dia: 10 febrer
Hora: 18.00
Edat: de 0 a 16 mesos
Preu: 4 euros

Jazzinema

jazzinemaConcert didàctic per a realitzar un viatge a través del cinema i de la música jazz. Una banda interpretarà clàssics del jazz que han sigut banda sonora de grans pel·lícules de la història.
Dia: 24 febrer
Hora: 18.00
Edat: des de 5 anys
Preu: 4 euros

Taller per a embarassades: bombo i platerets

Taller per a públic adult en el qual es treballa el desenvolupament del bebè a través de la música, la veu, el cos i el moviment. Amb la música com un procés educatiu en la vida dels bebès, centrant-se en la música en les etapes prenatal i perinatal.
Dia i hora: 27 gener (13.30), 10 febrer (13.30) i 24 març (19.30)
Preu: 3€ persona o 5€ parella

Espai musical de 3 a 7

Espai propi dedicat als i les més xicotetes dins del propi Auditori mentre pares i mares gaudeixen dels concerts de l’abonament. Una experiència musical pensada perquè s’aproximen a la música d’una forma divertida i fàcil a través de jocs, cançons i experiències.
Dia i hora: 15 i 20 gener (19.30), 3, 9, 20 i 22 febrer (19.30) i 13 març (19.30)
Edat: de 3 a 7 anys
Preu: 3 euros

Museu de Belles Arts de Castelló

Tangent. De l’autoretrat al selfie

Unint la pintura i la fotografia, aquest taller proposa que el públic infantil i familiar visite el Museu d’una forma diferent mentre aprofundeix en la cultura visual i la creació artística a través d’una activitat que, en realitat, vam portar fent des de fa segles: l’autoretrat, ara conegut com selfie. L’objectiu és el que donen forma a un quadre de múltiples autoretrats que servisquen per a deixar un rastre del seu pas pel Museu i reflexionar sobre la seua identitat i la identitat de l’ésser.
Dies: del 21 d’octubre de 2017 al 25 de març de 2018
Hores: dissabte de 12.00 a 13.30 i de 16.30 a 18.00 i de 18.30 a 20.00; i diumenge de 10.00 a 11.30 i de 12.00 a 13.30

23471956_1482519915188608_1361499800971197361_n

Com fer fotos amb una llanda? Fotografia estenopeica

Fotolateras s’encarreguen de dirigir aquest taller en el qual aprendrem com fer una fotografia sense necessitat de tenir una càmera. Com? Utilitzant una llanda mecànica. A més, com cada llanda té les seues pròpies característiques, cadascuna d’elles es convertirà en un objectiu diferent.
Dies: 16, 22, 27 i 29 de desembre i 3, 4 i 13 de gener

100 anys de pintures rupestres de la Valltorta. Calca les pintures rupestres

Aquesta instal·lació didàctica proposa a xiquets i xiquetes que es convertisquen en pintors i calquen les manifestacions d’art rupestre que es troben en la Valltorta i Morella la Vella.
Dies: d’octubre a juny

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “L’ oportunitat de l”Amour’ en el Teatre Principal

  1. Pingback: El Auditori da en la tecla con James Rhodes | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!