XI Màgia X Ací. La màgia i l’il·lusionisme visten Vila-real

yunke-2

Torna una de les cites més esperades pels i les apassionades de l’il·lusionisme i de la màgia. De totes aquelles coses que no són el que semblen i que semblen el que no són. Onze edicions contagiant l’espectacularitat, creativitat i singularitat de la màgia, est ha sigut i segueix sent el propòsit del festival Màgia X Ací, que celebra la seua pròxima edició del 22 al 25 de març a Vila-real.

La màgia entesa de moltes formes, des del punt més alt de l’espectacularitat fins a l’humor. Adaptada al públic adult però també al familiar, acostant a la gent a l’il·lusionisme i, sobretot, creant milers de preguntes. Màgia X Ací, com ja és habitual, arrancarà el dijous 22 amb la seua jornada de Màgia Solidària de la mà del Mag Yunke, ment impulsora del festival, al costat de Patricia Ferrero i Andy, els qui recorreran les residències i centres d’ancians de Vila-real.

El 23 i 24 de març la màgia eixirà al carrer amb els mags Francis Safrilla, Luigi Ludus i Adrián Conde. La cita amb Màgia al carrer el divendres 23 serà a les 17.30 i 19.00 en la plaça Major, mentre que el dissabte 24 tindrà lloc en el mercat a les 11.00 i 17.30. Amb entrada lliure totes les passades.

El dissabte 24 tindrà lloc el plat fort del festival amb la Gala internacional en el Auditori Municipal de Vila-real a les 22.30. Un espectacle que comptarà amb la presència de reconeguts mags internacionals i nacionals com són Juan Mayoral, Salonge Kardinaly, Hnery Evans i Huang Zheng. La gala estarà conduïda per Luis Lorrodera i l’encarregat de posar el punt final serà el Mag Yunke amb el seu truc de escapismo. El preu de l’entrada per a la Gala internacional és de 10 euros.

Finalment, i com és habitual en totes les seues edicions, el matí del diumenge 25 la protagonitzaran els xiquets i xiquetes amb la Gala infantil en el Auditori a les 12.00. En aquest cas seran el Mag Pako, Juan Luis de Jerez i Murphy els qui els faran traslladar-se a un món en el qual tot és possible. El preu de l’entrada serà de 5 euros.

XI Màgia X Ací*

  • Dijous 22. Màgia solidària: Mag Yunke + Patricia Ferrero + Andy (entrada lliure)
  • Divendres 23. Plaza Mayor (17.30 i 19.00). Màgia al carrer: Francis Safrilla + Luigi Ludus + Adrián Conde (entrada lliure)
  • Dissabte 24. Mercat, 11.00 i 17.30. Màgia al carrer: Francis Safrilla + Luigi Ludus + Adrián Conde (entrada lliure)
  • Dissabte 24. Auditori Municipal, 22.30. Gala internacional: Luis Lorrodera + Juan Mayoral + Salonge Kardinaly + Hnery Evans + Huang Zheng + Mag Yunke (10€)
  • Domingo 25. Auditori Municipal, 12.00. Mag Pako + Juan Luis de Jerez + Murphy (5€)

*Les entrades anticipades es poden adquirir online o en el Auditori Municipal de Vila-real

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!