Música amb pilotes de bàsquet. Formigues Festival presenta la seua VI edició amb la Big Band Basket Beat Barcelona

basket-beat2

“L’orquestra de pilotes que està canviant el món”, així es proclama la Big Band Basket Beat Barcelona (BBBBB). Es tracta d’un projecte que forma part de l’Associació Basket Beat, la qual aposta per una metodologia d’acció social i la creació musical com a eina per al desenvolupament d’habilitats per a la vida. El caràcter més singular de la BBBBB és que combina la sonoritat de les pilotes de bàsquet amb instruments, aconseguint un resultat que explota en creativitat i espontaneïtat.

Aquesta és la proposta amb la qual Formigues Festival presenta la seua sisena edició el diumenge 29 d’abril en el Teatre Municipal de Benicàssim a les 18.00 (entrada: 3 euros). Pilotes de bàsquet convertides en instruments i convivint amb aquests per a donar forma a l’espectacle Un nosaltres abans que jo. Aquesta proposta, adaptada a tots els públics, mostra a persones diverses i totes les seues inquietuds i és una forma de plasmar i d’homenatjar el treball socioeducativo de l’Associació.

Un nosaltres abans que jo és un espectacle que parla de la immediatesa, el control i la desmesura. Divertit, però també amb un toc crític i reflexiu al que donen forma en clau rock i hip-hop.

A més de l’espectacle de la BBBBB, a les 17h tindrà lloc en la plaça de la Constitució de Benicàssim un taller perquè xiquets i xiquetes puguen aprendre a fer música amb pilotes de bàsquet.

Precalentament abans que arranque la pròxima edició de Formigues Festival, que tindrà lloc els dies12 i 13 de maig a Benicàssim. Una edició que estarà marcada per un cartell musical capitaneado per Estupend Estupend, Petit Pop, Marieta Ganduleta i Dj Mon, entre uns altres. També el cartell musical canalla amb New Day, arts escèniques o la programació de les seues 16 àrees extramusicales (pots consultar la guia completa de Formigues Festival 2018 en aquest enllaç).

Formgiues-Festival-2018_cartel

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!