FITCarrer Vila-real. Teatre de carrer, tambié per a públic familiar

theos-scurasplats

Les arts escèniques ixen al carrer del 4 al 6 de maig. Concretament, a la carrers i places de Vila-real. Es tracta del Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real, FITCarrer. En la seua programació, tres dies amb propostes de teatre, circ, espectacles itinerants, dansa i música. I a més amb el segell de companyies que arriben des d’Argentina, Itàlia, Àustria, Bèlgica i Kenya, també companyies nacionals i locals, com Pepa Cases i Scura Splats.

Repassem les propostes que hem trobat més interessants apta per a totes les edats i per al públic infantil i familiar, però pots consultar el repàs a l’extensa programació del FITCarrer 2018 que ha realitzat Manolo Bosch per a Nomepierdoniuna en aquest enllaç.

Arranquem el divendres 4 en la plaça Maiorasga amb l’acròbata argentina Maria Cavagnero i Equilibrium (17.30), proposta guanyadora del premi AD del festival de Molina de Segura que combina la dansa amb jocs, acrobàcies i sentiments. Li seguirà el circ medieval de Maintomano amb Ekilubuá (18.00), on els jocs de construcció de plataformes, els objectes de fusta, les acrobàcies i equilibrismes i la teatralitat comparteixen protagonisme en una història que també es val de la participació del públic.

ekilibua-fitcarrer

Seguim amb Chef nature (18.50) de la coneguda cia. Markeliñe. Una proposta apta per a tots els públics que recrea un restaurant instal·lat en el carrer. En aquest restaurant es cuina amb ritme, màgia, humor i molts materials.

El dissabte 5 la música blues i soul envairà la plaça Major a través de The Black Blues Brothers (19.45), una proposta que combina les acrobàcies circenses i la comèdia musical. Mentre, en la plaça Maiorasga es produirà la trobada entre les cias. Kukai Dantza i Brodas Bros o, la qual cosa és el mateix, la trobada entre la dansa tradicional basca i l’hip-hop amb Topa (22.30).

El FITCarrer s’acomiada el diumenge 6 amb propostes tan interessants com la de Natura (11.00 i 13.00) de la cia. Paraules d’Aire. Un viatge adaptat especialment al públic infantil (a partir de 3 anys) per les quatre estacions de l’any a través de les olors, colors i sensacions. També La Troupe Malabó en la plaça Major amb Oníricus (12.45). La història de dos bojos pel circ que volen convertir-se en vertaders artistes, però el seu circ falleix i hauran de seguir avant amb el seu somni pel seu compte.

A la vesprada, en el Parc de la Panderola estarà Irrwisch amb Wegnstreits Guests (a partir de les 17.30). Un espectacle itinerant que compta amb uns intèrprets de música clàssic un… una mica perduts. El tancament del festival serà en la plaça Bayarri amb Theos Foc (22.30) de Scura  Splats. Uns gens habituals dimonis que han sigut castigats, precisament, per no ser malvats. Però Theos, que és un déu suprem, necessitarà de la seua ajuda per a evitar que s’acabe amb la humanitat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!