El ‘carnaval’ cultural de l’IVC Castelló. Teatre, dansa i música per a totes les edats

Carnaval de los animales 2

Contes populars per a acostar l’òpera als i les més xicotetes. També mons fantàstics, un musical per a parlar sobre l’explotació infantil, dansa i teatre com a eina per al desenvolupament personal, nous mons amb nous personatges i fins i tot una nit en el museu.

La programació dirigida al públic familiar i infantil que proposa l’Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló) arriba carregada de propostes de qualitat i súper interessants per als mesos d’abril i maig en el Teatre Principal, Auditori i Museu de Belles Arts de Castelló.

Teatre Principal

Els Galindos: Udul
Situacions reescrites amb convenciment i amb naturalitat. Aconseguir l’alegria a qualsevol preu. Aquest espectacle ens parla de recerques i de descobriments, tant de les capacitats corporals com de la confrontació emocional d’un o una mateixa.
Dies: 7 i 8 abril
Hora: dissabte a les 20.30 i diumenge a les 18.00
Durada: 60 minuts
Edat: a partir de 7 anys
Preu: 4 euros

Los-Galindos-Udul-0096

L’òpera els tres porquets
A través d’una selecció d’algunes de les òperes més conegudes de Mozart, aquesta proposta acosta a xiquets i xiquetes a l’òpera a través del conegut conte dels tres porquets. Una experiència escènica integral que compta amb veus i música instrumental en directe.
Dia: 13 maig
Hora: 18.00
Edat: a partir de 4 anys
Preu: 4 euros

Auditori i Palau de Congressos de Castelló

Danzopera
Espectacle participatiu que té com a objectiu acostar el món de la dansa i la interpretació als i les joves. Danzopera naix d’una col·laboració amb l’Institut Italià de Cultura que, a través d’aquest espectacle, fomenta diferents valors com, entre uns altres, la pròpia cultura italiana.
Dia: 13 abril
Hora: 19.00
Edat: a partir de 14 anys
Preu: 4 euros

Amadís i el tresor de la música
Un cavaller medieval ha trobat un pergamí que ell creu serà el mapa d’un tresor. La recerca per esbrinar què hi ha en aqueix pergamí li portarà a recórrer l’Europa medieval i a conèixer a diferents personatges, cadascun amb el seu propi fil narratiu. Aquesta història serà explicada a través un concert didàctic en el qual es aúna la narració amb la dansa, els instruments medievals, titelles i màscares.
Dia: 22 abril
Hora: 12.00
Edat: a partir de 4 anys
Preu: 4 euros

Invisibles: els xiquets del temps
Amb el propòsit de visibilizar l’explotació infantil, aquest musical, el qual està organitzat per alumnes de l’ESO, Batxiller i CAUS, pretén tractar aquesta problemàtica i sensibilitzar sobre ella.
Dia: 10 maig
Hora: 19.00
Edat: a partir de 10 anys
Preu: 4 euros

Arts Visuals & La Orquestra Simfònica de Castelló: El carnaval dels animals
Música, dansa i teatre com a eines per a comunicar-nos i per a encendre la seua imaginació. Aquest espectacle, que sorgeix arran de l’obra homònima de Camille Saint-Säens, ens proposa un món de música i dansa perquè xiquets i xiquetes puguen explotar la seua imaginació i descobrir els diferents ritmes musicals.
Dia: 27 maig
Hora: 19.00
Edat: a partir de 6 anys
Preu: 4 euros

Carnaval de los animales 1

Museu de Belles Arts de Castelló

Dia internacional dels museus. Una nit en el Museu
Proposada que sobre una forma original a xiquets i xiquetes al món de l’art i al propi museu, a través d’una proposta de jocs, contes i diverses activitats orquestrades per diferents animadors i participants. Una vetlada inoblidable per a conèixer d’una altra forma el Museu de Castelló.
Dia: 18 maig
Hora: de 21.00 a 09.00
Edat: infantil (3º i 4º de primària)
Preu: activitat gratuïta

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!