‘A Xalar!’ amb el nou disc de Trobadorets en el Teatre del Raval

32239589_10214431368531148_4995338597822365696_n

S’han convertit en un dels grups referents de música per a xiquets i xiquetes. I tenint en compte que a les seues esquenes compten amb 400 concerts, no és d’estranyar. Tenen la fórmula per a abarrotar tots els escenaris, aconseguint que xiquets i xiquetes (i també els majors) ballen i canten les seues cançons. Que es divertisquen. Segur que ja saps de qui t’estem parlant, ells són Trobadorets i estan presentant el seu quart treball: A xalar!

Una completa proposta de cançons pròpies amb cançons populars preparades per a fer que xiquets i xiquetes vibren de nou. Sons que tornaran a despertar-los les ganes de posar-se a ballar i lletres carregades de positividad.

Trobadorets presentarà A xalar! el dissabte 19 de maig en el Teatre del Raval de Castelló a les 12.00 del matí amb un dels seus ja característics directes. L’oportunitat perfecta per a ballar i cantar, i a més per a conèixer les noves cançons de Trobadorets. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!