La ‘jungla’ Formigues Festival rugix d’èxit

PETIT POP

L’edició Welcome to the jungle de Formigues Festival ha sigut tot un èxit. Ens hem endinsat en la seua jungla, i una altra edició més hem tornat a vibrar en aquest festival fet a mesura de xiquets i xiquetes (i, per a quines enganyar-nos, d’adults també). El 12 i 13 de maig en el recinte VillaCamp de Benicàssim, Formigues Festival celebrava la seua sisena edició, la qual s’acomiada amb un total de 8500 assistents, segons confirma l’organització.

Perquè hem vibrat amb propostes com la de Peti Pop i les seues lletres perillosament pegadizas. Una forma genial d’entendre la múisca pop adaptada al públic familiar. També ens hem xopat de rock, concretament hem fet un autèntic viatge en el temps des dels anys 50 fins avui a ritme de rock amb Top of the Class.

Però també hem entès noves formes d’escoltar la música tradicional amb Fetén Fetén, ballant amb Marieta Ganduleta o conegut el circ amb Sonata Circus de La Troupe Malabó. Sense oblidar a les bandes guanyadores del concurs del Formigues, Black&Beat i Teen Twelve; Dj Mesías posant la guinda o les batucadas. Tampoc els tallers, trobades, debats i les innombrables activitats que ens proposava el festival. La tranquil·litat que imprimeix la zona Cadells, destinada a bebès, conviu amb les sessions de cuentacuentos en anglès o les xarrades de l’àrea Fauna i Fòrum, l’espai Biodiversió, els jocs de fusta en gran format o les proves de slackline i les sessions de xanques sota la carpa circ.

Per molts més Formigues Festival.

CIRCO-YOGA AÉREO

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!