L’HAM 2018. Excuses per a celebrar la cultura en el Grau de Castelló

image002

Un musical basat en un conte tibetà per a fer que xiquets i xiquetes reflexionen sobre la importància de la cooperació per a la resolució de problemes. Aquesta és una de les moltes propostes que podem trobar en l’extensa programació de L’HAM 2018, la III Setmana Cultural del Grau de Castelló.

“Cooperem o competim” és una proposta de Comsoc, escola de radi, productora audiovisual, editorial i companyia d’espectacles i cooperativa que, de la mà del cicle Cuencuentahucha de la Fundació Caixa Castelló, que ens trasllada fins al món de Wanjana. Ell viu en un poble del Tibet en el qual tot és gris i avorrit, però abans no era així. Wanjana vol recuperar la felicitat i el color del seu poble i per a açò s’embarcarà en una aventura a la recerca de l’ocell de la felicitat on es trobarà amb nombrosos debats que traslladarà a xiquets i xiquetes.

Es tracta d’un musical basat en un conte tibetà que reflexiona sobre com superar les dificultats a partir de la cooperació. Concretament sobre la necessitat de la cooperació entre països per a aconseguir aconseguir el desenvolupament. Tot açò a través d’un espectacle de jocs i danses i que comptarà amb la participació del públic per al desenvolupament de la història. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 19 de maig a les 18.00 en el Parc de la Panderola, amb entrada  lliure.

“Cooperem o competim” és un dels més de seixanta actes que donen forma a la programació de L’HAM. Que a més enguany homenatja la lluita de la dona per a ser reconeguda a través del seu cartell, dissenyat per l’artista Alain Camp.

Consulta la programació completa, a continuació:

ham infantil_1
ham infantil_2

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!