Espai Menut celebra el seu 6è aniversari en el #10nmpnu amb un taller educatiu de rap

Cartel BRKJa són 6 anys d’informació cultural i d’oci per a tota la família. 6 anys bussejant per les agendes culturals de la província de Castelló, trobant diferents plans per a poder fer amb xiquets i xiquetes i explicant-vos-els. Música en directe i festivals, teatre, dansa, escapades, activitats esportives, programacions didàctiques, tallers,… Una infinitat d’opcions que creixen cada any (i quin ben!) i que intentem plasmar a través de la nostra agenda i diferents articles.

Complir 6 anys no és cap favada i, com fem cada any, anem a celebrar-ho! El sisè aniversari d’Espai Menut ho celebrarem al costat dels nostres companys i companyes del webzine cultural Nomepierdoniuna, la nostra germana xicoteta. Nomepierdoniuna compleix 10 anys i per a celebrar el seu desè aniversari ha preparat una suculenta programació cultural del 22 al 27 de maig amb música en directe, dansa, projeccions de videoclips i un recital de poesia. I entre totes les activitats del #10nmpnu, Espai Menut bufarem les veles del nostre 6º aniversari el 26 de maig amb un taller infantil de rap.

Per què un taller de rap?

Des de fa un temps que el rap ha aconseguit derrocar les barreres i estereotips que solien acompanyar a aquest gènere musical per a aconseguir arribar a tot tipus de públic. I com no podia ser d’una altra manera, també al públic infantil. Perquè l’ús de les rimes sobre diferents ritmes s’ha convertit en una de les eines més potents perquè xiquets i xiquetes troben una nova forma d’expressió, desenvolupen la seua imaginació i facen de la poesia la seua nova eina per a desenvolupar-se.

I no se’ns ha ocorregut millor forma d’alimentar tot açò que a través d’un taller educatiu de rap dirigit a xiquets i xiquetes per a celebrar els 6 anys de Espai Menut. L’encarregat d’impartir el taller serà el mc BRK, un jove raper de Vila-real que des de molt prompte va fer de les rimes la seua manera d’expressió. BRK ha trobat en el rap una via de fuga per a les seues emocions, una possibilitat per a aconseguir transmetre totes les idees i sentiments que passegen pel seu cap. A més, també és conegut en el circuit de la improvisació (Freestyle), deixant-nos sempre amb la boca oberta.

I, quan i com?

El taller tindrà lloc el dissabte 26 de maig en el Menador Espai Cultural de Castelló a les 18.00. L’activitat està dirigida a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys (si el teu fill/a té més o menys anys i crees que podria participar, escriu-nos) i serà totalment gratuïta. Açò sí, per a participar és necessari inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari online. El nombre de places és limitat, per la qual cosa, en cas que s’esgoten, obrirem una llista de reserves; així que recorda que si t’inscrius i el teu fill/a no pot assistir, pots comunicar-nos-ho i així podrem donar-li la teua plaça a un altre xiquet/s.

El taller servirà per a acostar d’una forma genèrica el rap i la cultura hip-hop a xiquets i xiquetes; i també al món de la improvisació i les rimes. És a dir, mostrar-los com la poesia es pot convertir en la seua nova forma d’expressió. Sense oblidar els valors de solidaritat i llibertat que van lligats a la música rap des dels seus orígens. El taller es completarà amb una exhibició del propi BRK i una didàctica en la qual podran participar i convertir-se en autèntics i autèntiques mc (mestre de cerimònies, nom que se li dóna als rapers).

A més, després del taller ens unirem a l’aniversari de Nomepierdoniuna i el Mou-em!, el Festival de Músiques del Menador, a partir de les 19.00 en la plaça Hort dels Corders per a gaudir del raper saragossà Sharif, però també d’Eli Paperboy Reed meets High Mighty Brass Band (soul), Xiqueta Coyote eta Chico Tornat (stoner rock), Dandi Wolf (rock alternatiu) i Júlia (dream pop); tots els concerts del Mou-em! són amb entrada gratuïta.

Et véns?

6º aniversari Espai Menut: Taller educatiu de rap amb BRK

Lloc: Menador (Castelló)
Hora: 18h
Edat: de 8 a 12 anys
Preu: taller gratuït (necessària inscripció prèvia)
Més informació: info@espaimenut.com

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!