Almassora, a la mar! Teatre de carrer per a tots els públics

Mostra_arts_The_Troupers08

Amb el propòsit de plantejar una alternativa cultural per al públic familiar i infantil a Almassora i acostant el circ al carrer, el cicle Almassora Circ reprèn la seua habitual programació des del mes d’octubre i proposa un espectacle de circ mensual, i a més amb entrada lliure.

Almassora Circ arranca a l’octubre en la plaça Santa Isabel amb El gran Dimitri de la cia. Great Circus. Una oportunitat única per a conèixer a aquest particular personatge. Dimitri passeja el seu propi circ en miniatura. I quan diem circ particular és perquè no es tracta d’un circ tal com els coneixem, en aquest circ es parla de somnis i és possible conèixer la història de Dimitri. Una proposta per als i les que els agrada somiar i riure.

Li seguirà la cia. Los Hermanos Infoncundibles amb La banda de otro, una particular banda de la qual ningú saber pràcticament gens però sobre la qual existeixen moltes llegendes. S’han escapolit del circ i, per alguna raó, han decidit fer-se passar per músics, però segur que tramen alguna cosa.

Desembre estarà protagonitzat per 080 y tanto de la cia. Rolabola. Després d’est nomene s troba un excèntric bomber, sempre acompanyat per un estrany vehicle de bombers en el qual porta tot el seu material. Mentre, 2018 arranca amb Piensa en Wilbur, un espectacle ple d’acrobàcies i humor amb el qual coneixerem a Wilbur i als seus inseparables amics.

Les dues últimes cites amb Almassora Circ seran al febrer i març. Boni, Dani Patilles i Miner són tres coneguts artistes dins de l’escena circense catalana i uneixen forces sota el nom de Los Barlou i proposen per al mes de febrer Set up, un espectacle amb malabares, màgia, humor, música i tot el seu món de bogeria. I finalment el particular circ de La Finestra Nou Circ que amb The troupers ens presenta un circ que s’inspira en els valors del circ més clàssic en el qual res és convencional.

Programació Almassora Circ*

  • 21 octubre. Plaça Santa Isabel. Great Circus: El gran Dimitri
  • 18 novembre. Plaça Santa Isabel. Los Hermanos Infoncundibles: La banda de otro
  • 16 desembre. Plaza Pere Cornell. Rolabola: 080 y tanto
  • 27 gener. Plaza Pere Cornell. Eddy Eighty: The power of the 80′s
  • 24 febrer. Plaça Santa Isabel. Los Barlou: Set up
  • 24 març. Plaça Santa Teresa. La Finestra Nou Circ: The troupers

*Tots els espectacles programats en el cicle Almassora Circ seran a les 18.00 amb entrada lliure.

A Almassora, música i arts escèniques a la mar!

Una altra de les propostes per a públic familiar que ens arriben des d’Almassora és el cicle Almassora a la Mar. Música en directe i arts escèniques a l’aire lliure i amb entrada gratuïta. Almassora a la Mar acosta músiques tan singulars com la proposta de la banda de música balcànica La Trocamba Matanusca, els aires folk més tradicionals de Wyrdamur i l’espectacle de carrer Il criceto de la cia. Traüt, proposta que combina teatre, circ, música, humor i animació.

Programació Almassora a la Mar**

  • 11 novembre. La Trocamba Matanusca
  • 17 febrer. Wyrdamur
  • 2 juny. Cia. Traüt: Il criceto

**Tots els espectacles programats en el cicle Almassora a la Mar es desenvoluparan en la zona Cigarreta a les 18.00 i seran amb entrada lliure.

_Foto de portada espectacle The troupers de La Finesta Nour Circ, per Carme Ripollès (ACF).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!