Teatre en la ruta de l’aigua de La Vall d’Uixó

FES LA VALL D'UIXÓ La banda del drac

Segueix el teatre a l’aire lliure en els pobles de la Plana. Acabat de finalitzar el Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real (FitCarrer), arriba FES La Vall d’Uixó, els dies 11 i 12 de maig. Un esdeveniment que compleix la seua segona edició dins de l’objectiu general del Projecte FES de promoure les arts escèniques en la Serra d’Espadà, sota la direcció de la polifacètica artista Pepa  Cases. Una programació de deu espectacles en set escenaris amb la particularitat de desenvolupar-se en la ruta de l’aigua de la localitat vallera i dirigits principalment al públic infantil, ja que solament l’actuació nocturna del tancament en la nit del dissabte està pensada per a majors de 13 anys.

Per a començar, el divendres la companyia vila-realenca Scura Splats convertirà el Mercat en un Corral Kaos. La resta de la programació de la primera jornada es desenvoluparà a la vesprada, començant amb dues actuacions circenses a càrrec de dues companyies catalanes: El Que Ma Queda de Teatre & L’Avalot i Professor Karoli. La madrilenya Umami Dancetheatre aportarà la dansa, amb tancament del dia a càrrec del mag valencià Rubén Aparici.

La jornada del dissabte s’engegarà en el paratge de les Grutes de Sant Josep amb l’espectacle musical que la vila-realenca La Banda del Drac ha preparat per als més joves. A la vesprada, inici amb titelles, els de la companyia Projecte Caravana de Terol. La batucada catalana Brincadeira convidarà a fer una passejada musical pels carrers de la Vall d’Uixó. A continuació, un dels espectacles més cridaners d’aquesta segona edició, amb la fusió de circ i humor que ofereix la catalana Pakipaya. Com a cloenda, i en l’únic espectacle no pensat per als més joves, l’humorístic La Cueva, des de Múrcia.
FES LA VALL D'UIXÓ Pakipaya

FES LA VALL D’UIXÓ

Divendres 11

  • Plaça del Mercat. Corral Kaos, per Scura Splats. 11:00.
  • Plaça de l’Assumpció. Els secrets de Mr. Stromboli, per El Que Ma Queda de Teatre & L’Avalot. 17:30.
  • Itinerant. Karoli L’home roda, per Professor Karoli. 18:30.
  • Plaza de l’Ángel. Agridulce, per Umami Dancetheatre. 19:30.
  • Plaza d’Orient. Hago chas… y Aparici a tu lado, pel Mag Rubén Aparici. 20:30.

Dissabte 12

  • Les Coves de Sant Josep. A l’abordatge!, per la Banda del Drac. 12:00.
  • Plaça de l’Àngel. La princesa o no, per Proyecto Caravana. 18:00.
  • Itinerant. Vêrtical, per Brincadeira. 19:00.
  • Plaza de l’Assumpció. Shake, shake, shake, per Pakipaya. 20:00.
  • Plaza de Sant Vicent. El mensaje de Gabriel, per La Cueva. 23:00

FES LA VALL D'UIXÓ Scura Splats Corral Kaos

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!