Capsigrany 2018. Una Mostra de Teatre d’alta volada

uparte

Acostar-se a Vilafranca del 8 al 10 de juny té recompensa. I és que durant aquestos dies el teatre, la dansa i el circ prenen el control a través de la XIX Mostra de Teatre Capsigrany.

El festival arrancarà el divendres 8 en la Casa de la Cultura de Vilafranca al costat de la companyia Pepa Plana i la seua Paradís Pintat i s’acomiadarà el diumenge 10 amb Instruccions per a no tenir per si veu La Pastora de la cia.. La Ravalera. Però fins que açò ocórrega, altres 6 propostes. Diferents històries explicades a través de les arts escèniques. A més, un dels valors del Capsigrany és que la seua programació compta amb espectacles per a tots els públics, per a públic infantil i també per a adults. També amb entrada lliure i uns altres amb preu d’entrada.

Divendres 8

Cia. Pepa Plana: Paradís pintat
Un quadre amb quatre àngels que canten és un Paradís pintat. Tota una vida veient-ho i no havíem caigut que hi ha alguna cosa diferent, que té el somni de volar per a transformar-se en àngel de la guarda. Quan no pot veure-la ningú, ix del quadre per a intentar realitzar el seu somni. En el món no hi ha pau ni tan sol en el fons del mar. I què pot fer un pobre diable d’àngel de la guarda?, no pot fer res més que tornar al seu paradís pintat… O no?
Lloc: Casa de la Cultura
Hora: 22.30
Edat: tots els públics
Durada: 90 minuts

Dissabte 9

Cia. La Pera Llimonera: Plors de cocodrill
Un silenci que impregna l’habitació dels cocodrils, els més xicotets d’una escola infantil. L’electricista pretén canviar una bombeta quan algú plora en la foscor. Massa vesprada! La història solament acaba de començar, aconseguirà que es tornen a dormir.
Lloc: Casa de la Cultura
Hora: 12.00
Edat: públic infantil
Durada: 50 minuts

Cia. Genovessa Teatral: Genovessa teatral
Les persones tenim la necessitat d’escoltar històries… Contacontes per a tots els públics de creació pròpia i ambientació plàstiques.
Lloc: Plaza de l’Església
Hora: 16.00
Edat: públic infantil
Durada: 50 minuts
Preu: entrada lliure

Cia. Pepa Cases: Volat
Una ballarina ens transporta del vessant més artificial i inconscient a la més senzilla i tendra parell aencontrar la felicitat amb el record de la innocència de la infància, entre la dansa i la poesia, entre l’animal i l’humà. Un crit a la llibertat, una invitació a la reflexió i un impuls a la recerca de l’essencial des de l’univers artístic de la polifacètica Pepa Cases.
Lloc: Frontó
Hora: 17.30
Edat: tots els públics
Durada: 30 minuts
Preu: entrada lliure

Cia. Perez&Disla: Carinyo
Dos individus que han anat embolicant la seua relació amb un mite, la construcció d’una imatge de si mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant. Han descobert que ocupar el mateix espai no implica necessàriament estar junts La lusión s’ha esfumat, encara així, darrere d’aquesta sensació de buit encara queda alguna cosa. La necessitat de no trencar el vincle. La creença obstinada per poder trobar-se de nou.
Lloc: Casa de la Cultura
Hora: 19.30
Edat: majors de 16 anys
Durada: 1 hora

Cia. Uparte: Todo en caja
Sis persones sobre l’escenari, puja, baixen, ballen, però sobretot salten. Un espectacle viu amb tècnica acròbata d’alt nivell i tocs d’humor. Et contagiaràs de l’alegria de la música i les emocions més intenses a través de salts, vols i torres humanes. Una mostra de superació, confiança i entusiasme.
Lloc: Poliesportiu
Hora: 23.00
Edat: tots els públics
Durada 40 minuts
Preu: entrada lliure

Domingo 10

Cia. Circ de Jocs: La canicada
Atracció lúdica feta amb materials reciclats i reutilitzats.
Lloc: Plaza de l’Església
Hora: 16.00
Edat: públic infantil
Durada 50 minuts
Preu: entrada lliure

Cia.. La Ravalera: Instruccions per a no tenir per si veu La Pastora
Explica la gent dels Ports de Castelló que de xicotets els deien: “Mira que si no fas cas vindrà La Pastora”. La memòria d’aquesta dona, lèsbica i sanguinària, està escrita en els marges dels llibres d’història.
Lloc: Casa de la Cultura
Hora: 18.00
Edat: públic jove-adult
Durada 55 minuts

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!