Diumenges de cine infantil en el Casal Popular de Castelló

cinema-infantil-juny-2018-casal-popular-de-castellc3b3

On trobar un pla que combine diversió amb l’aprenentatge de valors? I que a més siga l’opció perfecta per a un diumenge a la vesprada? El Casal Popular de Castelló té l’opció perfecta. Com? A través del seu Cicle de cinema infantil.

Pel·lícules per a xiquets i xiquetes, en valencià i amb continguts pròxims a valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat. El cicle del Casal Popular de Castelló proposa una opció diferent cada diumenge a les 17.00, i amb entrada lliure. A més, les pel·lícules són en valencià i van acompanyades d’un berenar vegà.

Cicle de cinema infantil Casal Popular Castelló – Juny 2018

Monstruos, S.A. (Peter Docter i Lee Unkrich i David Silverman,EEUU, 2001) |Diumenge 3

Monsters Inc. es la major empresa de por del món, i James P. Sullivan és un dels seus millors empleats. Espantar als xiquets no és un treball fàcil, ja que tots creuen que els xiquets són tòxics i no poden tindre contacte amb ells. Però un dia una xiqueta es cola sense voler en l’empresa, provocant el caos.

Shrek (Andrew Adamson i Vicky Jenson, EEUU, 2001) |Diumenge 10

Fa molt de temps, en una llunyaníssima pantà, vivia un feroç ogre cridat Shrek. De sobte, un dia, la seua soledat es veu interrompuda per una invasió de sorprenents personatges. Hi ha ratolinets cegos en la seua menjar, un enorme i roiníssim llop en el seu llit, tres porquets sense llar i altres sers que han sigut deportats de la seua terra pel malvat Lord Farquaad. Per a salvar el seu territori, Shrek fa un pacte amb Farquaad i emprén viatge per a aconseguir que la bella princesa Fiona accedisca a ser la nóvia del Lord. En tan important missió li acompanya un divertit burro, disposat a fer qualsevol cosa per Shrek: tot, menys guardar silenci.

Chicken Run, evasió en la granja (Nick Park i Peter Lord,Regne Unit, 2000) |Diumenge 17

1959, Anglaterra. En el galliner de la Granja Tweedy, la gallina Ginger somia amb un espai més ampli i amb la llibertat. Cada dia, intenta sense èxit escapar-se del corral. El valent Ginger s’arma de paciència i tracta de fer comprendre les seues emplomallades amigues que la reixa no està entorn de la granja, sinó en les seues ments. Les seues esperances es renoven quan un gall americà, Rocky, aterra en el corral. Ginger veu llavors en ell al salvador de totes les gallines. Si Rocky pot ensenyar-los a volar, seran capaços de fugir. Perquè no tenen elecció: La Senyora Tweedy, la propietària de la granja, ha decidit enviar-les a la cassola qualsevol dia d’estos.

Vaiana (John Musker i Ron Clements i Don Hall i Chris Williams, EEUU, 2016)  |Diumenge 24

La història es desenvolupa fa dos mil·lennis en unes illes del sud del Pacífic. La protagonista és Vaiana Waialiki, una jove que desitja explorar el món navegant per l’oceà. Ella és l’única filla d’un important capità que pertany a una família amb diverses generacions de marins.

portada-shrek

*Totes les sinopsis han sigut extretes de FilmAffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!