El cicle d’oci familiar Sentim els Parcs es trasllada al Grau de Castelló amb Lagarto Spok

lagartospok

Si el trimestre passat el protagonisme li’l portaven les rimes del rap, els mesos d’abril, maig i juny estaran dedicats a la música rock, metall i hardcore. El cicle Sentim els Parcs proposa una primavera contundent i plena d’energia amb un pla perfecte per als matins dels diumenges (d’11.00 a 14.00; els concerts a les 12.30). Activitats esportives, de sensibilització mediambiental i música en directe. I tot amb entrada lliure i amb el propòsit de dinamitzar la ciutat, ja que cada cita amb Sentim els Parcs es realitza en una localització diferent entre Castelló i el Grau.

La programació del mes d’abril arrancarà el diumenge 8 en la plaça de la Bonaigua amb esgrima, amb el Club Esgrima Azahar, activitats de sensibilització mediambiental, jocs educatius de fusta i el concert de Razón de Odio. El grup de metall-hardcore, que es troba preparant el que serà el seu segon llarg, es caracteritza pel missatge que llancen les seues cançons a les quals donen forma a través de potents directes.

La següent cita la tenim el diumenge 22 d’abril en la plaça Illes Columbretes amb una jornada intensa que combina gimnasia artística amb el Club Gimnàstic La Plana, activitats de sensibilització mediambiental i jocs educatius de fusta. La part musical la posarà el CEIP Bisbe Climent amb L’escola canta i els locals Guilles. Si alguna cosa caracteritza a aquest grup és el seu ímpetu per anar més enllà, mostrant sempre un vessant creatiu del metall i el millor exemple d’açò és el seu últim treball, Harvest of grey days (2017), amb portada de Nacho Puerto. Com ells afirmen, “composició i producció sense escatimar en detalls”.

La programació continuarà el mes de maig (diumenge 13) en la plaça Doctor Marañón amb Under Cold Sun. Al seu directe s’afegirà una activitat de judo a càrrec del Club de Jiu-Jitsu Esport Castelló i jocs de fusta per a tota la família. A més, la jornada d’activitats de sensibilització mediambiental estarà marcada per la temàtica: aigua. La següent cita serà el diumenge 27 en la Urbanització La Galera amb jocs educatius i tallers i activitats mediambientals. A més, la guinda a esta jornada la posarà la contundència de l’excel·lent metall de Katoa.

I el diumenge 10 de juny Sentim els Parcs es trasllada al Grau de Castelló, concretament al Jardí del Port amb voleibol, activitats i jocs per a tota la família. El concert anirà a càrrec del grup de ”contenerock”, que és com ells mateixos criden a la seua forma de fer rock, Lagarto Spok, dins de la gira de presentació del seu llarg El disco (2018) .

plaza_bonaigua_7

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!