El cine en el Casal Popular de Castelló, no tanca per vacances

224922_182040

El Casal Popular de Castelló no descansa. Tampoc ho fa el seu cicle de cinema infantil, que continua programant el mes d’agost. I ho fa, com no podia ser d’una altra manera, seguint la línia que marca la seua programació. Pel·lícules en valencià i amb contingut pròxim a valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat.

Les pel·lícules es projectaran cada diumenge d’agost a les 17.00 i seran amb entrada lliure. A més, el Casal Popular de Castelló oferirà un berenar vegà.

Del revés (Pete Docter i Ronnie Del Carmen, EUA, 2015) |Diumenge 5

https://youtu.be/dhq9_qfdpha

Riley és una xica que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l’Alegria, també es veu afectada per un altre tipus d’emocions. El que Riley no entén molt bé és per què motiu ha d’existir la Tristesa en la seua vida. Una sèrie d’esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que donarà una bolcada al món de Riley.*

En busca del valle encantado (Don Bluth, EUA, 1988) |Diumenge 12

https://youtu.be/4qc3a3ypagi

Aclamada pel·lícula d’animació que narra les aventures d’uns petits dinosaures en el seu viatge per aconseguir el Gran Valle, l’únic lloc de la terra que encara no ha sigut aconseguit per una plaga devastadora.*

Gru, el meu dolent preferit (Pierre Coffin i Chris Renaud, EEU, 2010) |Diumenge 19

https://youtu.be/httxf5dyizw

Gru és un home deplorable que planeja l’acte criminal més increïble de la Història: robar la Lluna. Incitat per una mare malvada (veu de Julie Andrews), només trobarà un obstacle en el seu camí: tres xiquetes òrfenes a les quals tendá que cuidar temporalment.*

En Ralph, el destructor (Rich Moore, EUA, 2012) |Diumenge 26

https://youtu.be/bjg2o7rdrew

Durant dècades, Ralph ha viscut a l’ombra de Repara-Félix Jr., el xic bo del seu videojoc. Cansat de ser el dolent de la història, Ralph decideix prendre l’assumpte per les seues pròpies i gegantes mans, i es llança en un viatge a través dels diferents mons i generacions de videojocs per a demostrar-li al món que ell també pot ser un heroi.*

*Sinopsis extretes de FilmAffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!