Que escomence la funció! Festival de Teatre i Biblioteca del Mar de Benicàssim

 EL INTRÉPIDO VIAJE DE UN HOMBRE Y UN PEZ

Comèdia, emocionants històries i inclús ball acrobàtic. La combinació entre la XXVII edició del Festival de Teatre i Biblioteca del Mar i la XV edició del Festival de Teatro con Buen Humor (per a públic adulto principalment) venen amb una programació amb propostes d’arts escèniques de qualitat per a que les puguen disfrutar totes les edats (i gustos).

Per a disfrutar en família, el Festival de Teatre i Biblioteca del Mar proposa dos peces per a visitar mons paral·lels i quedar-se embadalit amb contes basats en l’univers de l’impacte visual i de les paraules. A més, en el Festival de Teatro con Buen Humor de Benicàssim trobem una de dansa molt recomanable.

Les obres es desenrotllaran en el Teatre Municipal de Benicàssim al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre. El preu de l’entrada per a cada una és de 3 euros.

Brodas Bros + Brincadeira: Vibra |9 agost

La companyia de dansa urbana ha viatjat al voltant de tothom per a mostrar les seues coreografies, sempre obtenint el gran acolliment per part dels espectadors. En la fusió amb Brincadeira, el seu treball s’ha tornat més madur per a perfeccionar uns ritmes urbans que contagien no solament als joves, sinó a tot tipus de públic.
Hora: 20.00
Edat: Per a tots els públics

https://www.youtube.com/watch?v=rmuhuwvszne

Onírica Mecánica: El intrépido viaje de un hombre y un pez |23 agosto

José Nieto, sota el nom d’Onírica Mecànica, és conegut pels seus universos imaginaris en els quals combina la poesia amb els successos extraordinaris. En aquesta ocasió, mostra el món d’un home i un peix que recorren tot tipus de llocs per a explicar un emocionant conte.
Hora: 20.00
Edat: Per a tots els públics

https://www.youtube.com/watch?v=mm9nd2upay0

Alfonso Barón & Luciano Rosso: Un poyo rojo |22 septiembre

Una barreja entre la dansa acrobàtica i l’esport mostra una obra que explora els límits del llenguatge corporal i el moviment. Entre acrobàcies i humor, el duo argentí aborda unes coreografies per a riure’ns de nosaltres mateixos i les nostres possibilitats físiques.

Hora: 20.00
Edat: Per a tots els públics

https://www.youtube.com/watch?v=mrb49z6oo9w

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!