Un Trovam! Pro-Weekend per a tots els públics

componentes del festival Trovam!

El teatre i la música es converteixen en l’eix principal de les activitats aquest cap de setmana en la Fira Tovam! Pro-Weekend de Castelló. Aquesta edició de la fira musical  proposa activitats durant tot el cap de setmana des del dijous 8 al diumenge 11 de novembre en diferents ubicacions de la ciutat.

En l’escenari d’À Punt col·locat en la plaça l’Hort dels Corders, podrem trobar una àmplia programació musical, com les actuacions de Canta Canalla i Mans manetes, i d’activitats per a tots els públics durant tot el dia i amb entrada lliure. També al Teatre Principal amb una proposta per als i les més xicotetes. A continuació, et deixem algunes de les activitats més interessants per a gaudir en família.

Canta Canalla,  dissabte 10

Descripció: proposta musical dedicada als més xicotets. Canta Canalla va presentar el seu disc el passat mes d’abril i arriba a Castelló per a cantar les històries més inspiradores.
Lloc: Plaça Hort dels Corders (escenari À Punt)
Hora: 11.15
Edat: per a tots els públics
Preu: entrada lliure

Mans manetes: L’Alguer: paraules, cançons i veus de minyons dissabte 10

Descripció: l’espectacle musical Mans Manetes. L’Alguer: paraules, cançons i veus de minyons arreplega les principals cançons i melodies infantils tradicionals de l’Alguer amb un toc de modernitat adaptat per a l’ocasió. Les cançons estan protagonitzades per xiquets i per cantautors de renom en el panorama musical valencià com són Pau Alabajos i el duo format per Mirella Vives i Borja Penalba.
Lloc: Plaza de l’Hort dels Corders, escenari àpunt.
Hora:12:30
Edat: per a tots els públics
Preu: accés lliure

My baby is a queen,  diumenge 11

Descripció: espectacle que aposta per la llibertat de moviment i expressió dels xicotets. Aquests es convertiran en els protagonistes de l’espectacle que, acompanyats per música amb un toc eteri i espills muntaran la seua pròpia obra.
Lloc: Teatre Principal
Hora:10.30, 11.30 i 12.30
Edat: per a tots els públics
Preu: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!