II Titemon. La cita amb les titelles i els objectes a Xilxes

depaper-dins la panxa del llop

Reservem el cap de setmana que és hora d’anar al teatre. L’ajuntament de Xilxes amb la regidoria de Cultura i La inestimable Compañía de Teatro de Títeres engeguen el II Festival de Titelles i Objectes Titemon.

Enguany el festival de titelles dedicat als més xicotets proposa 4 representacions durant el dissabte 10 i el diumenge 11 de novembre. Les obres es representaran en dos emplaçaments principals, d’una banda en la Plaça Espanya, on podrem veure La Princesa o No i El Principito, i el Teatre Municipal on es representarà l’espectacle de mímica Piedra, papel, tijeras i el teatre de marionetes Dins la panxa del llop.

Dissabte 10 de novembre

La primera cita que tenim aquest dia és amb l’obra de teatre de marionetes La Princesa o no. En aquesta podrem trobar una història sobre un antic castell, un rei, un soldats i una princesa. Què, et sona? Doncs no, perquè, encara que pot semblar la típica història de sempre… Què passaria si un dels personatges canviara la seua història? Est és el tema central de la Princesa o no, els canvis i com cadascun s’adapta a ells. La representació de la companyia Proyecto Caravana qualificada per a tots els públics serà en Plaza Espanya a les 12.00 amb accés gratuït per a tots.

La segona cita del dissabte serà en el Hall del Teatre Municipal a les 18.00 amb Piedra, papel, tijeras de la companyia Mamakisha de Múrcia. Aquest espectacle ens explica la història de la terra des de la creació amb el Big Bang fins al dia d’avui d’una forma molt especial, sense so. Perquè la mímica de Piedra, papel, tijeras és capaç d’expressar molt amb poques paraules.

I finalment, el dissabte a les 19.00 ens veiem en Teatre Municipal per a la representació de Dins la panxa del llop de la companyia catalana De Paper. Ja sabem la història que a Pinotxo li’l va engolir una balena, a caperucita un llop i a Garbancito un bou, però ningú ens ha explicat què va passar quan estaven allí dins. Aquestes són les història que Dins la panxa del llop pretén fer viure als més xicotets.

Domingo 11 de novembre

L’última cita del cap de setmana la tenim diumenge a les 12.00 a l’aire lliure, aquesta vegada serà en la plaça Espanya amb la representació de l’est clàssic de la literatura El Principito a càrrec de la companyia de València Rebombori Cultural. En aquesta ocasió serà Laia, una xiqueta molt intrèpida, l’encarregada d’explicar-nos com va conèixer al Petit Príncep.

Ara que ja coneixes totes les activitats de l’II Festival de Titelles i Objectes Titemon… A quines esperes per a anotar-te en l’agenda aquesta cita amb Xilxes?

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!