La segona edició de la “Nit del Circ Valencià” arriba al Teatre Principal de Castelló

oyun-elfedito

La Nit del CircValencià arriba a Castelló en la seua segona edició amb l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència. El festival que es compon d’exhibicions tant en el carrer, amb un espectacle, com a l’interior del teatre amb diversos nombres de circ independents que es converteixen en una gran oportunitat per a descobrir a nous artistes.

L’espectacle qualificat de circ contemporani i recomanada per a tota la família fa una radiografia del circ valencià d’ací i ara. Amb l’objectiu de contribuir a la bellesa, la intimitat i la reflexió dels assistents.

El circ és un mitjà d’expressió artística que en molts casos queda relegat a un segon lloc o s’associa a un públic infantil. Per açò, la II Nit del Circ Valencià vol desfer-se de tots aquests estereotips amb un esdeveniment de promoció del circ, en el qual l’objectiu és dignificar i contribuir a la professionalització del sector, dels artistes i les companyies. Una forma extraordinària de mostrar l’enorme potencial del circ en totes les seues variants perquè aquest puga rebre l’atenció que mereix dins de les arts escèniques i la cultura valenciana.

Dins d’aquest festival de circ podem trobar diferents activitats durant el dissabte 17 de novembre:

El Fedito: Oyun

Aquest espectacle guardonat en múltiples ocasions es basa en la cerca de l’equilibri perfecte entre l’arquitectura dels malabares amb objectes molt diversos. És un espectacle únic i innovador per a tots els públics que combina els elements essencials del circ, l’humor, l’originalitat, el ritme i la tècnica, no deixarà a ningú indiferent. A més, és totalment gratuït!
Lloc: Plaça Hort dels Corders
Hora: 18.00
Preu: entrada lliure

Gala Circ Valencià

Ens vestim de gala per a assistir a la Gala del CircValencià al Teatre Principal de Castelló. Un espectacle dirigit per Jimena Cavalleti en el qual veurem a artistes i companyies valencianes de renom com Ana Rebenaque, Ángel Sánchez, Arritmados, DecopivoltaTeatre, Diegolow, JrdiSerra i Debi Cobos, Matías Marré i Quique Montoya. La II Nit del CircValencià està produïda per la APCCV, la Associació Valenciana del Circ de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb Institut Valencià de Cultura, la Generalitat Valenciana i Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport amb un elenc d’intèrprets, artistes i companyies del circ valencià. Un espectacle en valencià que pretén recordar que el circ no té sentit si no és en connexió amb el públic.
Lloc: Teatre Principal
Hora: 20.30
Preu: de 5 a 17 euros (les entrades es poden aconseguir en la venda anticipada de InstantTiquet, cridant al telèfon 902 444 300 o en les terminals de Banc Sabadell).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!