Conta’m Castelló. Un programa per a dinamitzar Castelló i per a totes les edats

dani miquel

El festival Conta’m Castelló arriba aquest cap de setmana a la ciutat. Un micro-festival on els contes i les rondalles tradicionals es converteixen en els protagonistes de la jornada. Un dia ple de jocs, contacontes i espais participatius per als més xicotets i xicotetes (i ja no tan xicotets) programats per al dissabte 24  de novembre en la Plaça Isabel la Catòlica durant el matí i en la Plaça Primer Molí a la vesprada.

En la Plaza Isabel la Catòlica…

Reuneix-te a les 10.00 perquè comencen les activitats amb el taller Conta’m com juguem,  una activitat repleta d’experiències que inclouen jocs de fusta gegantes i un munt de tallers didàctics dins de la plaça. A les 10.30 s’obrirà l’interessantíssim espai de lectura amb el taller ‘Conta’m un llibre’ en el qual sentirem les més al·lucinants històries explicades per contacontes professionals.

Conta’m Castelló pretén convertir-se en un festival intergeneracional enriquidor per a tots els públics i creador de cultura. Per açò, és important saber qué pensen i opinen els més xicotets sobre el seu entorn, i a les 11.00 s’obrirà l’espai d’opinió infantil, Conta’m què penses. Un espai pensat per a sentir la veu dels més creatius de la nostra societat. A més a més, a les 11.30 els més xicotets podran intercanviar opinions amb els més majors del barri amb un debat molt interessant on podran conèixer els canvis que ha patit el barri i crear consciència: Conta’m com era el barri.

I per a acabar el matí, el cantautor Dani Miquel posarà la banda sonora a el Conta’m que cantes un espectacle de música i cançons.

En la Plaça Primer Molí…

Cuentacuentos infantil

Igual que durant a matí, en el Conta’m comjuguem, en la plaça podrem trobar joguets de fusta i tallers didàctics a les 16.30 de la vesprada. Seguit del taller Conta’m un llibre a les 17.00 i Conta’m com era el barri a les 17.30.

A les 18.30 Eva Andújar es convertirà en la protagonista de Conta’m uns contes amb un espectacle de narració oral. Per a acabar aquesta jornada intergeneracional s’obrirà l‘espai d’opinió infantil Conta’m què penses, un taller que serà font d’enriquiment cultural i generacional.

image-2018-11-21

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!