La Colla en Ruta d’À Punt. Concerts, tallers i activitats per a tota la família

Programa de la Colla en Ruta

Després d’haver de suspendre’s per la gota freda, la Colla en Ruta fa parada a Castelló de la mà de À Punt i la seua programació infantil i familiar. Serà el dissabte 1 de desembre amb el Parc Ribalta com a escenari i un complet programa d’activitats, tallers i concerts per a tots els públics i amb entrada lliure.

Els personatges infantils més famosos d’À Punt estaran allí per a animar als més xicotets i xicotetes, en una jornada amb concursos, màgia i molta diversió. 

Entre les activitats trobarem als contacontes de Catacric Catacrac que acostaran als xicotets les famoses rondalles d’Enric Valor. Els concursos, amb premis inclosos, són cosa dels espais més coneguts de la programació televisiva com Rosquilletres, Animalades o els Magnífics, que acostaran mitjançant tallers educatius la màgia i el teatre als xicotets.

Però La Colla no seran els únics, en la gran festa de la Colla d’À Punt també estaran figures molt conegudes del món de la cançó com Dani Miquel, tot un fenomen musical del nostre territori i el grup de rock infantil Ramonet.

https://youtu.be/ufifathzmcq

També estaran Las Auténticas que compartiran escenari amb Senior, que ja els hem vist en la versió de “La noche no es para mí” en À Punt. Tambié Mireia Vives i Borja Penalba, l’artista reggae Alberto Gambino i Limbotheque,

Completen el cartell Els Bíters, coneguts personatges d’À Punt i amb un protagonisme especial durant la jornada, i les propostes infantiles Trobadorets i Scura Splats. En total, quasi 15 espectacles repartits en dos grans escenaris situats en el Passadís de les Arts i en La Pèrgola. A més, durant la festa s’habilitaran ludotecas infantils (de 10.30 a 19.30).

image-2018-11-16

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!