Escena Familiar. Teatre per a totes les edats a Vila-real

phoca_thumb_l_4-Oscar-el-nino-dormido

El cicle Escena Familiar reprén la seua activitat i ho fa, com és habitual, proposant-nos noves històries a través del teatre. Una obra al mes per a poder disfrutar de les arts escèniques en família. Octubre, novembre i desembre amb les històries que porten fins al Teatre Els XIII i l’Auditori Municipal de Vila- real les companyies El Espejo Negro, La Inestable i Calidoscopi Teatre.

Totes les obres tenen lloc en diumenge a les 12.00. Les entrades es poden adquirir online, en les oficines de Cultura de dilluns a divendres (de 10.00 a 14.00) o en la taquilla de l’Auditori Municipal de Vila-real mitja hora abans de cada funció.

El Espejo Negro: Óscar, el niño dormido |7 octubre

Coma: estat en el qual u es queda profundament adormit i no té pessigolles, ni fam, ni fred, ni ganes de rascar-se el melic. Aquesta és la historia d’Óscar, un xiquet que es va quedar submergit en un son llarg i profund. Un dormir comatós que el va fer estar nou mesos somiant, amb tots els dies i les nits, setmanes i mesos, minuts i hores sense poder moure’s. Després de nou mesos de son, un matí fred d’hivern, Óscar va badallar i es va despertar… Però no recordava com parlar ni escriure i tampoc com caminar…
Lloc: Auditori Municipal de Vila-real
Durada: 65 minuts
Edat: a partir de 7 anys
Preu: 6 euros

La Inestable: Tirant lo Blanc |4 noviembre

Aprofundim en les històries de cavallers i princeses, d’amor i desamor, batalles perdudes i guanyades i regnes més enllà dels confins de la Terra. Ens trobem amb la meravellosa obra de l’edat mitjana del Segle d’Or valencià, Tirant lo Blanc, un gallard cavaller. Les seues aventures han recorregut la imaginació de milers de lectors durant més de 500 anys de camí. Una història d’amor i passions.
Lloc: Teatre Els XIII
Durada: 50 minuts
Edat: a partir de 6 anys
Preu: 3 euros

Caleidoscopio Teatro: Ondina glups |2 diciembre

Teatre familiar. Una mà dibuixa una aixeta, l’obri… clin… clin!… ulls en l’obscuritat. Clin… clan… cataplum!… Ondinaaaa, desperta ja. L’aigua és com la llum… un pentagrama lluminós fluix cap a ella… simsalabim!… hop-là! L’aixeta es transforma en barca… a navegar… El peix gran no sempre es menja el menut, aquest salta a la barqueta i se salva d’un bon embolic… gràcies… La convida al fons del mar… Quina cuca més estranya! murmuren els peixos… De l’ensurt, el peix gran no torna mai…
Lloc: Teatre Els XIII
Durada: 50 minuts
Edat: a partir de 6 anys
Preu: 3 euros

DSC00813

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!