El combinat cultural del Teatre Municipal de Benicàssim: teatre, dansa i cinema

2018-11-22

En aquesta recta final de l’any el Teatre Municipal de Benicàssim no s’oblida dels i les més xicotetes de la casa i per açò organitza activitats per a tots els gustos amb dansa, cinema i teatre per a gaudir amb la família. Entre altres, Óscar el niño dormido i la guardonada obra La gallina dels ous d’or.

Dance Theatre Auraco: Tuntu | 24 de novembre.

Què ocorre quan apareixen les incapacitats en les nostres vides? Que desenvolupem més nostres capacitats. Amb aquesta premissa naix Tuntu un espectacle de dansa desenvolupat per a incapacitats visuals però que convida a tothom a viure l’experiència. En Tuntu els passos i ritmes, el flux d’aire, el tacte, la respiració, el frec de la roba i el rumor de passos al pis, tot el que implica experimentar un espai a través del cos sense el domini de la percepció visual.
Durada: 50 minuts
Edat: per a tots els públics
Preu: 3 euros
Hora: 17.00 i 18.0

El Espejo Negro: Óscar el niño dormido | 2 de desembre

Coma: estat en el qual o es queda profundament dormit i no té pessigolles, ni fam, ni fred, ni ganes de gratar-se el melic. Aquesta és la història d’Óscar, un xiquet que es va quedar submergit en un somni llarg i profund. Un dormir comatoso que ho va fer estar nou mesos somiant, amb tots els dies i les nits, setmanes i mesos, minuts i hores sense poder moure’s. Després de nou mesos de somni, un matí fred d’hivern, Óscar va badallar i es va despertar… Però no recordava com parlar ni escriure i tampoc com caminar…
Durada: 65 minuts
Edat: a partir de 7 anys
Preu: 3 euros
Hora: 19.00

Trenk, el xicotet cavaller (Anthony Power, Alemanya, 2015) | 6 i 7 de desembre

El major somni de Trenk és convertir-se en un cavaller. Un desig gens fàcil, ja que pertany a una família camperola que no té molts diners. Però armat de valentia i determinació, Trenk i la seua cerditoPiggeldy viatgen al castell de Hohenlob, on coneixen a Sir Hans i a la seua filla Thekla. I amb l’ajuda dels seus nous amics, el xicotet Trenk aprendrà a ser un cavaller
Durada: 75 minuts
Edat: per a tots els públics
Preu: 2 euros
Hora: 18.30

Zoom Zoom Teatre: La gallina dels ous d’or | 8 de desembre

La companyia Zoom Zoom teatre fa una reinvenció del clàssic de la gallina dels ous d’or. Els protagonistes d’aquesta història són uns grangers que sense tenir molt decideixen repartir entre els quals més ho necessiten, fins que un dia arriba a la seua granja una gallina que ho canvia tot. Aquesta és una història que explica que els diners és solament un ‘conte’
Durada: 50 minuts
Edat: a partir de 4 anys
Preu: 3 euros
Hora: 18.30

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!