El cicle d’oci familiar Sentim els parcs contínua fins a cap d’any amb música i tallers

Monodesnudo

El cicle d’oci Sentim els parcs prepara noves activitats per als mesos de novembre i desembre. L’aposta de l’Ajuntament de Castelló i el patronat d’esports per sensibilitzar als més xicotets en el terreny mediambiental amb activitats lúdiques i esportives, en les quals col·laboren els clubs privats de la ciutat, s’ha convertit en un dels esdeveniments de referència.

La programació dels dos mesos finals de l’any segueixen apostant per activitats esportives i tallers de conscienciació, però sobretot per acostar diferents estils de música als més menuts.

La següent cita la tenim el diumenge 18* de novembre en el Bulevard Vicente Blasco Ibáñez amb una jornada intensa que combina l’esport mental dels escacs a càrrec del Club d’Escacs de Castelló amb activitats de sensibilització mediambiental i jocs educatius de fusta per a difrutar en família. En aquest cas, la part musical la posarà el grup emo-rock Dedalo. L’estil singular d’aquest quintet que ja ens va sorprendre amb ‘Caigo‘ posarà el ritme a la vesprada a partir de les 12:00.

*Cita ajornada per mal temps, encara sense nova data

Apunta la data del 2 de desembre perquè el dia està carregat d’activitats. Aquesta vegada el lloc escollit és la Plaça Panderoladel Grau de Castelló, esta ja ha acollit en altres ocasions les activitats del programa Sentim els parcs. Però aquesta vegada serà el Club d’Esgrima Touché de Castelló qui aporte la part esportiva de la jornada, seguit del taller de conscienciació mediambiental i els jocs educatius de fusta. Alhaire posarà el ritme de rumba-pop als presents amb els seus temes que no podràs evitar ballar.

L’última cita d’enguany és en la plaça Vianova D’alcolea el 16 de desembre aquesta vegada amb el club d’Esgrima Azahar. Aquest dia l’encarregat de tancar la activitat amb la seua música serà el grup indie Monodesnudo, que amb les seues lletres i bon humor posaran la guinda final a aquest cicle d’oci familiar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!