¡Mira qué cuadro! Un taller para redescubrir el arte a jóvenes

Taller arteL’art és una de les formes més importants que les persones tenim per a expressar sentiments, emocions o simplement retratar moments de la nostra vida. Entendre i empatizar amb els artistes és una de les formes més interessants d’aprendre. No obstant açò, en ocasions és molt complicat donat que no es posseeixen les tècniques i coneixements suficients. Per açò, el fet d‘acostar l’art i ensenyar als més joves a entendre-ho és una de les missions més importants que la Fundació Caixa Castelló s’ha proposat.

Una missió que no s’aplica únicament a les i als més xicotets, sinó que es fa extensiva a un públic jove i adolescent per tal de donar noves oportunitats de redescobrir l’art. Per aquesta raó, durant el mes de desembre (dies 1, 8 i 15) la Fundació Caixa Castelló organitza el taller ¡Mira qué cuadro! una activitat pensada per a joves d’entre 6 i 14 anys amb noves inquietuds artístiques.

El taller es basa en l’exposició Abstracción versus figuración Retazos de una colección. Aquesta col·lecció es pot trobar en la Sala San Miguel de Castelló fins el 22 de desembre. Amb una selecció de les més importants obres Xirivella Soriano, una de les col·leccions espanyoles d’art de caràcter privat més importants.

La Fundació Xirivella Soriano s’ha convertit en el primer centre privat d’art contemporani de la Comunitat Valenciana. Actualment, està situada en el rehabilitat Palau de Valeriola. Aquesta iniciativa va nàixer l’any 2005 amb la idea d’oferir un programa expositiu orientat a l’art contemporani espanyol i compartir amb la societat la seua notable col·lecció d’art. En la col·lecció es poden trobar obres d’artistes de reconegut prestigi com Antonio Saura, Fernando Zóbel, Eduardo Arroyo, Carmen Calvo, Rafael Canogar, Juan Genovés, Joaquín Michavila, Eusebio Sempere, Guillermo Pérez Villalta, Jose María Yturralde, Juan Antonio Toledo, Ràfols Casamada, Luis Gordillo, José Guerrero, Grupo El Paso, Equipo Crónica o Equipo Realidad.

Una magnífica oportunitat per a redescobrir l’art de la mà de professionals. Aquest taller didàctic es podrà gaudir els dissabtes d’11.00 a 12.00. Una activitat que proposa l’acostament, el coneixement i la comprensió d’aquesta important col·lecció a partir del desenvolupament d’experiències formatives i creatives, servint d’estímul a la creació i el diàleg artístic adaptat al públic jove.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!