Desembre en el Casal Popular: cine infantil i valors

Casal Popular

El Casal Popular de Castelló prepara per a aquest desembre un mes de cinema infantil. I ho fa, com no podia ser d’una altra manera, seguint la línia que marca la seua programació. Pel·lícules en valencià i amb contingut pròxim a valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat.

Les pel·lícules es projectaran cada diumenge de desembre a les 17.00 i seran amb entrada lliure. A més, el Casal Popular de Castelló oferirà un deliciós berenar vegana.

Kiki, l’aprenent de bruixa (Hayao Miyazaki, Japó, 1989) |Diumenge 2

Kiki (o Nicky en el doblatge espanyol) és una jove bruixa de 13 anys, en període d’entrenament, que es diverteix volant en la seua granera al costat de Jiji, un savi gat negre. Segons la tradició, totes les bruixes d’aqueixa edat han d’abandonar la seua llar durant un any per a saber valer-se per si mateixes. Així, ella descobrirà el que significa la responsabilitat, la independència i l’amistat. En el seu camí Kiki (Nicky) i Jiji faran un nou amic, Tombo, amb el qual viuran extraordinàries aventures.

Balto, la llegenda del gos esquimal (Simon Wells, Estats Units, 1995) |Diumenge 9

Balto, un gos llop siberiani, mescla de husky i llop, se sent confós quant als seus orígens i està marginat a Alaska, excepte pels seus vertaders amics. Un dia, de sobte, s’estén una epidèmia de diftèria entre els xiquets de Nome, però una violenta tempesta de neu bloqueja totes les rutes de transport i l’obtenció de les medicines necessàries es fa impossible… llevat que un grup de gossos puga creuar mil quilòmetres tirant d’un trineu a través de l’atroç tempesta àrtica i tornar amb la antitoxina. I només Balto pot rescatar als gossos i salvar als xiquets.

https://youtu.be/a6lgulmqdb0

Polar express (Robert Zemeckis, Estats Units, 2004) |Diumenge 16

En una nevada nit de Nadal, un xiquet emprèn un extraordinari viatge amb tren cap al Polo Nord. A partir d’aqueix moment comença una aventura que li servirà per a conèixer-se a si mateix i que li ensenyarà que la màgia pot estar sempre present en la vida a condició de creure en ella.

https://youtu.be/jtgq7nk3dbm

Nico, el ren que volia volar (Michael Hegner i Kari Juusonen, Finlàndia, 2008) |Domingo 23

El xicotet Nico és fill d’un dels rens que tiren del trineu de Papà Noel. Desitja amb totes les seues forces volar i conèixer al seu pare. Per açò decideix anar en la seua cerca. En la seua aventura ho acompanyen Julius, un esquirol volador i Wilma, una descarada mostela que els guiarà fins a les muntanyes de Papà Noel. També es trobaran amb una rajada de llops que tenen un pla terrible: menjar-se a Papà Noel i els seus rens i acabar així amb el Nadal. Nico haurà de demostrar el seu coratge per a evitar que açò ocórrega i poder complir el seu somni.

https://youtu.be/f6yozgtqh9m

Tresors Disney: els millors curts animats |Diumenge 30

Selecció de curtmetratges de clàssics Disney.

*FilmAffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!