Cicle de Cine Infantil del Casal Popular de Castelló. Més d’un any de cine amb valors

Casal Popular

El Casal Popular de Castelló està de celebració, aquest mes de gener compleix més d’un any oferint una programació contínua de cinema infantil. Una programació marcada sempre per una línia de valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat i en valencià.

Seguint amb el que ja va sent habitual, les pel·lícules es projectaran cada diumenge de gener a les 17.00. L’entrada per a les pel·lícules continua sent lliure i després de la pel·lícula el Casal Popular de Castelló oferirà un deliciós berenar vegà. Un pla de diumenge perquè les xiquetes i xiquets ho passen de cinema.

Bee Movie (Steve Hickner, Simon J. Smith, Estados Unidos, 2007) |Diumenge 13

Barry B. Benson (veu original de Jerry Seinfeld), una abella recentment graduada en la universitat, s’assega alguna cosa decebuda del seu treball actual: fer mel. Un dia coneix a Vanessa (veu de Renée Zellweger), una florista de Nova York, i es fan amigues. No obstant això, quan esbrina que els éssers humans mengen mel, decideix demandar-los.

Coco (Lee Unkrich, Adrián Molina, Estados Unidos, 2077) |Diumenge 20

Miguel és un jove amb el somni de convertir-se en llegenda de la música malgrat la prohibició de la seua família. La seua passió li portarà a endinsar-se en la Terra dels Morts per a conéixer el seu vertader llegat familiar.

El meu veí Totoro (Hayao Miyazaki, Japón, 1988) |Diumenge 27

En els anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, entaulen amistat amb Totoro, un esperit del bosc. El pare és un professor universitari que estimula la imaginació de les seues filles relatant-los rondalles i històries màgiques sobre follets, fantasmes i esperits protectors de les llars, mentre la mare es troba malalta a l’hospital.

*FilmAffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Cicle de Cine Infantil del Casal Popular de Castelló. Més d’un any de cine amb valors

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!