Escola Municipal de Teatre de Castelló i Zona 3. Raons per a estudiar art dramàtic

3301461990_90dc9e8250_z (2)

Expressió, creativitat, alliberament, canal de comunicació, juego… El teatre pot adquirir moltes i interessants formes. Pujar-se a un escenari i desenrotllar la seua capacitat d’interpretar, d’expressar i conéixer sentiments i connectar amb el receptor, amb el públic, valors de quèes val el teatre i que convertixen les arts escèniques en una de les millors ferramentes perquè xiquets i xiquetes i jóvens es desenrotllen emocionalment i personalment.

Però, on? L’Escola Municipal de Teatre de Castelló (EMTC) , dirigida per Víctor Antolí pot ser un d’eixos llocs. L’EMTC obri el termini d’inscripció (fins a l’1 de febrer, inclòs) per als 5 cursos que proposa enguany. Cadascun dels cursos, que té una durada de 7 mesos, està dividits per etapes, segons edats i formació prèvia; a més, enguany la EMTC també proposa un taller de formació complementària per a ampliar la formació dels i les petites actrius.

Què pots trobar en la EMTC?

  • Introducció a l’art dramàtic per a públic infantil de primer nivell (7-9 anys). Primer contacte amb l’art dramàtic: tècniques teatrals, expressió d’emocions, expressió corporal, dinàmiques corporals a través de jocs cooperatius i relaxacions, etc.
  • Introducció a l’art dramàtic per a públic infantil segon nivell (10-12 anys). Acostament a les arts dramàtiques a través del emocionario teatral: jocs, contes i dibuixos per a conèixer, reconèixer i expressar emocions.
  • Introducció a l’art dramàtic per a públic juvenil (13-16 anys). Joves aprendran a expressar els seus sentiment de forma diferent: investigació del moviment i el cos com a mitjà d’expressió, treball basat en les tècniques Limon, Release i Flying Low.
  • Interpretació dramàtica per a joves i adults: primer nivell (més de 17 anys). Familiaritzar a l’alumnat amb la interpretació davant la càmera, millora dels coneixements d’interpretació per a mitjans audiovisuals, coneixement de la professió d’actor i actriu en cinema i televisió.
  • Interpretació dramàtica per a joves i adults: segon nivell (més de 17 anys). Centrat en la preparació actoral, càsting i indústria audiovisual.
  • Tallers de formació complementària. Cada curs rebrà un taller de formació complementària: Relaxació divertida (7-9 anys), Emoció-art (10-12 anys), Dansa contemporània (13-16 anys), Interpretació davant la càmera (joves i adults primer nivell) i Preparació al càsting (joves i adults segon nivell).

Per a inscriure’s en algun dels cursos de la EMTC es pot fer de forma presencial en el Negociat de Cultura de l’Ajuntament de Castelló o telemàticament enviant un correu electrònic a l’adreça escuela.teatro@castello.es. També trobaràs més info en la pàgina web de la EMTC.

Durante la Muestra de Teatro Infantil de la EMTC.

Mostra de Teatre Infantil de l’EMTC.

Teatre i creació, també en la Sala Zona 3

En el contenidor cultural i tecnològic Sala Zona 3 també trobem una opció perquè xiquets i xiquetes i joves (fins a 16 anys) s’acosten al teatre i puguen utilitzar-ho com una eina. El taller Teatre i creació està impartit per Eva Fernández Martín i té com a objectiu facilitar la lliure circulació de la imaginació, la fantasia creadora, l’expressió i la comunicació.

Un espai en el qual aprendre a expressar-se amb llibertat, canalitzar emocions i gaudir de la màgia del teatre; treballant la comunicació no verbal, d’expressió i comunicació verbal de desinhibición i, per descomptat, la capacitat creativa i interpretativa. Tot açò mitjançant una metodologia de jocs. Pots trobar més informació i reservar plaça en la seua pàgina web.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!