L’obra està a punt de començar en el Teatre Els XIII de Vila-real

teatro infantil

Poseu-vos còmodes, apagueu els telèfons mòbils i disposu-vos a gaudir de l’espectacle perquè l’obra està a punt de començar amb el cicle de teatre familiar ; prepara’t per a gaudir en família del millor teatre en totes les seues expressions.

Apunta les dates perquè tens 3 cites en el Teatre Els XIII de Vila-real. Al febrer teatre de marionetes amb ‘Els primer burrets’, al març teatre d’aventures amb ‘Lluernes’ i a l’abril prepara la teua veu perquè arriba el teatre musical amb ‘Buscant una cançó’. Tres formes de gaudir del teatre en valencià i en família durant els tres pròxims mesos.

Cia.CEBE Muntatges Teatrals: Els primers buerrets |3 febrer

CEBE Muntatges Teatrals ens porten la història de Dorian, un burret jove que gaudeix de la vida i la viu amb tremenda curiositat i innocència. Les seues activitats preferides són pasturar i rondar en el prat juntament amb tots els seus amics i la seua família. Però un dia veu com Pep, un lleó és caçat mentre dorm i ficat en una gàbia de circ. I des d’aqueix moment cap dels dos eren capaços d’imaginar tot el que anava a ocórrer. Una història en la qual els humans juguen un paper molt important donat que canviarà la vida del bureo i del lleó per sempre.
Hora: 12.00
Edat: a partir de 4 anys
Preu: 3 euros

Cia.. Escenoart: Lluernes |3 març

Que passaria si un dia d’excursió amb el col·le t’entretens i et perds pel bosc? Perquè just això és el que els ocorre a Oskar i Paula quan s’encanten caçant pokemons. Sense bateria per a cridar als seus companys passaran el millor dia de les seues vides posant els seus dots imaginatius al màxim per a sobreviure i amb l’ajuda dels seus nous amics els animals del bosc una història de la companyia Escenoart.
Hora: 12.00
Edat: a partir de 3 anys
Preu: 3 euros

https://youtu.be/vh0eijbxw9g

Cia. Teatre de Caixó: Buscant una cançó |7 abril

El Teatre de Caixó ens proposen formar part d’una gran aventura teatral i musical. El doctor Solfa Redolami juntament amb el professor Strova Unmunt tenen una missió molt important trobar la cançó desapareguda. Acompanya’ls en aquesta missió en la qual repassaran la vida de grans músics de la història d’una forma amena i divertida en la qual no faltarà la màgia i les sorpreses.
Hora: 12.00
Edat: tots els públics
Preu: 3 euros

https://youtu.be/wdurt1dbxqs

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!