Cavalcades dels Reis Mags 2019: horaris i recorreguts

Cabalgata 2019

És el dia més esperat pels xiquets i xiquetes (i per molts majors també). Els Reis Mags recorreran els diferents municipis de la província de Castelló en les tradicionals cavalcades, repartint caramels i molta il·lusió. Animació infantil, música, carrosses, la participació de companyies locals i agrupacions musicals,… Comença el compte enrrere perquè ens visiten Melcior, Gaspar i Baltasar i ací et mostrem els horaris i recorregut d’alguna d’elles (Castelló, Almassora, Borriana, Vila-real, Onda, Borriol i Benicàssim); si vols compartir alguna altra cavalcada, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres per a fer-ho.

CASTELLÓN

Hora desembarque en el Grau de Castelló: 16.00
Eixida cavalcada per Castelló: 19.00
Descripció: Res més trepitjar sòl castellonenc, els Reis Mags es dirigiran a la tinença d’Alcaldia del Grau per a rebre als primers xicotets. on hi haurà animació a càrrec de diferents col·lectius. La desfilada comptarà amb carrosses coloristes, animació i música, en el qual col·laboraran 300 participants de col·lectius festers, grups de teatre i de ball i voluntaris. L’arribada està prevista a les 20.30 hores i des de l’Ajuntament de Castelló dedicaran unes paraules als més xicotets. Com a novetat aquest any la cavalcada partirá desde l’avenguda del Lledó, a la altura de la rotonda de Tombatossals.
Recorregut: Avinguda del Verge Lledó, Plaça María Agustina, Gobernador, Guitarrista Tárrega, Asensi, Plaça de la Pau, Carree Major, Arcipreste Balaguer i Plaça Major.
48987105_785287485144382_5223668538270547968_o

VILA-REAL

Hora: 18.30 des de la parròquia dels Franciscans
Descripció: La Cavalcada de Reyes que cada 5 de gener, vespra de Reyes, organitza a Vila-real l’associació Joventut Antoniana es remunta a l’any 1928, convertint-la en una de les cavalcades més antigues de la Comunitat Valenciana. La Cavalcada de Reyes de Vila-real 2019, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial, comptarà amb espectacles d’animació preparats per companyies locals. Les carrosses dels Reis Mags, amb els seus patges i comitiva, desfila pels carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça Major i el balcó de l’Ajuntament, on els esperen els xiquets i xiquetes de la ciutat, que van cantant al seu pas el singular Tirorí tirorí, una popular cançó de benvinguda als Reis que els xiquets de Vila-real han de cantar sens falta perquè Melcior, Gaspar o Baltasar els porten els seus regals.
Recorregut: Avinguda Pío XII, la Murà i Francesc Tàrrega, carrers Ignasi Vergara, Polo de Bernabé, Raval de Sant Pasqual i Major Sant Jaume fins a arribar a la plaça Major.

ALMASSORA

Hora: 18.00
Descripció: Després d’una visita dels Reis Mags a la residència de la tercera edat (17.00), la cavalcada recorrerà els carrers d’Almassora a partir de les 18.00.
Recorregut: Avinguda José Ortiz (al costat de Boqueras), carrer Sant Lluís i l’Alcora i el retorn per carrer Trinidad.

BENICÀSSIM

Hora: 17.30
Descripció: La cavalcada que es desenvoluparà pels principals carrers de la ciutat comptarà amb els tres Reis Mags, durant la cavalcada. I també participaran diferents grups de dansa, grups d’animació infantil, Dolçainers i Tabaleters, la Banda de Música Santa Cecilia i Gegants i Capgrossos.
Recorregut: Avinguda Sant Tomás (al costat del Pont de Ferro) adreça Avinguda Barcelona fins a la plaça de les Corts Valencianes

BURRIANA

Hora desembarque en el Port: 16.00
Hora d’eixida: 18.00
Descripció: Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran per mar, un any més, al Port de Borriana i, posteriorment, a les 18.00, començarà el recorregut fins a les 20.00, quan tindrà lloc la recepció dels Reis Mags i el lliurament de les claus de la ciutat.
Recorregut: Avinguda Jaume I, carrers Almesies i Escorredor adreça plaça Major.

ONDA

Hora: 19.00
Descripció: La cavalcada començarà a les 17.00 amb una visita a la residència d’ancians i a Artesa. Posteriorment, a les 19.00, començarà el recorregut pel municipi.
Recorregut: des de carrer Cervantes fins al Pla.

BORRIOL

Hora: 17.00
Descripció: els Reis Mags per a repartir els regals entre els xiquets de la localitat.
Recorregut: plaça de la Font i SSMM arribaran per l’avinguda de Saragossa i entraran pel carrer Colón.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!