Nadal de Circ per a començar l’any

FireShot Capture 113 - 1500cc_b80905f39606453ca43deddb6dc530_ - https___static.wixstatic.com_media

L’any 2019 comença amb bon peu amb el cicle Nadal de Circ els dies 3 i 4 de gener amb propostes de circ per a tots els públics a Castelló, a l’aire lliure i amb entrada lliure. Humor, acrobàcies, malabars, clown, somnis i moltes, moltíssimes, riures no faltaran en aquest pla.

Nadal de Circ arranca el 3 de gener en la plaça del Mercadet de Castelló amb les companyies Circ La Raspa i Atirofijo Circ. La primera ens trasllada, a través d’onomatopeies i explosions de riures, a Cataplum. Un espectacle de circ i animació per a tots els públics molt dinàmic i divertit en el qual els xicotets formaran part de l’espectacle. Per a la segona actuació de la vesprada el circ es trasllada a la plaça Major de la ciutat. Allí espera la companyia Atirofijo Circ amb l’espectacle A s’ombra. En el qual coneixerem a dos individus que viuen en un món fora del temps, que es traslladen d’un lloc a un altre mentre gaudeixen i reinventen tot el que troben pel seu camí, sempre amb el llenguatge del circ com a protagonista.

El divendres 4 en la plaça Major de la ciutat ens esperen dos espectacles per a endinsar-nos en el meravellós món del circ, la il·lusionant història de Bambolina i el circ de la companyia Recortable. Bambolina aparcarà la seua carromato en la plaça i mostrarà amb el seu número tota la màgia i espectacle que és circ. Li seguirà l’espectacle Set up dels Barlow, un espectacle circense de bogeries i riures frenètics.

Dijous 3 de gener

17.00. PlaÇa Mercadet. Cía. La Raspa: Cataplum

Cataplum és una exclamació onomatopeica que expressa l’explosió de riures, aplaudiments i diversió del públic… sense colps ni caigudes per a ningú.

Espectacle de circ i animació per a tots els públics. Dinàmic, divertit i números participatius amb voluntaris del públic. Utilitzant les disciplines circenses de: diàbolos, equilibris, malabars, acrobàcia i molt humor.

Cataplum és un espectacle de circ de carrer, directe i molt participatiu per a tota mena de públics. Torri di Chous i Richi di Chous són els dos peculiars personatges que ens sorprendran amb les seues estranyes i sorprenents habilitats circenses. I tot això amb una única fi, no fer cataplum!

Espectáculo circo

17.00. Plaça Major. Cia.. Atirofijo: A s’OMBRA

A s’ombra parla de les experiències dels dos personatges protagonistes. Aquests dos individus viuen en un món fora del temps i en un viatge perpetu que els té condemnats a la vida errant. Es traslladen d’un lloc a un altre carregant amb el seu univers. Habiten l’espai buit , aprofiten l’oportunitat de viure i jugar amb el que la vida els ofereix. Transiten en el sentir i experimentar; estímul resposta; sentiments primaris i bàsics.

És en aquest escenari on es revelen els més emocionants, sorprenents,curiosos, extravagants i excèntrics fets, situacions, accions, etc. Sempre amb el llenguatge del circ com a protagonista.
A S’ombra és una peça de circ contemporani, en quant a que els seus creadors tracten de fer processos d’investigació proposant noves formes i llenguatges per a aconseguir resultats diferents. Ens referim al tractament de la tècnica, de la dramatúrgia, l’expressió a través dels objectes, la música, etc. Sempre amb l’objectiu d’establir una connexió directa amb el públic que els possibilite una identificació amb ells i els transporte al seu univers.

A s’ombra és un espectacle que comprén les disciplines de circ: trapezi a vol, llançament de ganivets, combinades amb els equilibris acrobàtics, la manipulació d’objectes i l’actor de circ.

https://youtu.be/ydzj3oj7uqu

Divendres 4 de gener

17.00. Plaça Major. *Xa *Teatre: BAMBOLINA I EL *CIRC

L’actriu i pallassa *Txetxe Folch presenta “Bambolina i el circ”, Bambolina, amb el seu xicotet *carromato i el seu tricicle, desplega el major espectacle del món, el Circ. Els números dels personatges més *Freaks com *Elastic *Girls, la *Barbi ( la dona barbuda) o la nana maga, entre altres, preparen al publique per a un gran final interactiu.

18.00. Plaça Major. *Circ L’Espina: *Freak Xou

Els Barlow vénen a presentar l’espectacle multidisciplinari SET *UP amb *monociclos, malabars, màgia i humor …si no fóra per què és hora de començar i ací res està apunte! Prepareu-vos per a aquesta bogeria frenètica i de riure constant, aquest trio han fet del desastre, el caos i l’entre bambolines el seu propi espectacle. Un espectacle recomanat a partir de 4 anys que destral et farà riure.

 _foto de portada cia. Atirofijo

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!