6 plans a Castelló que no et pots perdre aquest nadal

MG_0153

El Nadal és l’època de l’any que més il·lusió crea en els xicotets, però a vegades, els dies a casa es fan una mica llargs. Però no et preocupes, perquè et presentem els 6 plans familiars per a les vacances de Nadal d’aquest any.

En la programació nadalenca de Castelló podràs trobar gran nombre d’activitats; fires, mercats, tallers, jocs, exposicions, representacions teatrals, concerts, projeccions o circ conformen l’agenda.

1. Tallers, jocs, animació… És la Fira d’Oci Infantil i Juvenil

Una altra cita tradicional en el calendari nadalenc castellonenc és la Fira d’Oci Infantil i Juvenil. Tallers, jocs, dinamització i espectacles per a públic infantil i juvenil en la Pèrgola de Castelló del 2 al 5 de gener amb totes les activitats d’entrada gratuïta i amb un horari de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 20.00.

Inflables, circuits de vehicles elèctrics, a pedals o similars, zones de videojocs i simuladors, ludoteca infantil i, per descomptat, tallers infantils de manualitats, robòtica i ciència, pintacares o cuina. Aquestes són algunes de les infinites activitats que podràs trobar en la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal. Activitats que afavoreixen i promouen la participació i inclusió de xiquets i xiquetes amb qualsevol tipus de discapacitat en totes les activitats.

I per a celebrar el final del 2018 i l’inici del nou any una gran festa de Cap d’any t’espera el 31 desembre d’11.00 a 14.00 amb tallers familiars.

2. Y Nadal, al (Teatre) Raval

El teatre ens transporta a llocs desconeguts i fins i tot màgics. Nadal al Raval és un cicle que proposa disfurtar d’espectacles teatrals en totes les seues expressions del 27 al 30 de desembre en el Teatre del Raval. Teatre de titelles, teatre de text, teatre amb música en directe i dansa són les diferents modalitats que podrem trobar durant aquests 4 dies. Obres dirigides al públic familiar i infantil.

Un total de quatre propostes d’arts escèniques a les quals donen forma conegudes companyies com Peloponès Teatre amb Mon Teatre, Escenoart, Grup Lisbeth Freites Music amb Emploma Teatre i Associació Blink Flaix. Històries que reflecteixen els valors més importants que aprendre durant la infància i recordar durant l’edat adulta carregades de riures.

3. Passejar pel mercat nadalenc de Castelló

Què seria del nadal sense els mercats ambulants? Un any més en la plaça de Santa Clara de Castelló podràs trobar la tradicional fira de Nadal amb un munt de de productes artesans amb ambientació nadalenca i tallers infantils. Tots els dies des del 15 de desembre fins al 5 de gener de 10.00 a 20.00 hores. Un mercat que posa de manifest el valor del tradicional, i totalment gratuït.

4. Un gener de circ

Existeix millor forma de començar l’any que entre riures? Perquè et proposem dos dies, apunta. El 3 i 4 de gener tens un cita amb el circ, amb el cicle Nadal de Circ. En dos escenaris, les places Major i del Mercat; i amb quatre companyies de circ Circ L’Espina, Atirofijo,Cia. Recortable i Els Barlou.

FireShot Capture 113 - 1500cc_b80905f39606453ca43deddb6dc530_ - https___static.wixstatic.com_media

5. Visita als betlems

Com cada any et proposem una de les activitats preferides per a gaudir en família, visitar els pesebres de la ciutat. Per a alguns això ja s’ha convertit en una tradició, i és que pot convertir-se en un dia molt entretingut en el qual compartir opinions amb els xicotets de la casa i la il·lusió. Enguany hem actualitzat la guia dels betlmes de la ciutat, descobreix-la i que no se t’escape ni un.

6. Dels núvols del Principal a la màgia de Zona 3, passant per la plaça del Nadal de Castelló

Aquest Nadal també et proposem que t’acostes al Teatre Principal el 26 de desembre per a descobrir el món de pompes i imaginació de la cia. La Negra amb En els núvols. També per la Sala Zona 3, amb el singular contacontes Viatge al centre dels lletres (28 desembre) o la visita del Mag Iván Arribas (29 desembre) . Mentrestant, sense pausa, en la Plaça d’Espanya (junt amb El Corte Inglés) , trobaràs la Plaça del Nadal de Castelló amb un muntó d’activitats, tallers, espectacles i animació des del 16 de novembre fins al 5 de gener; i, a més, amb la visita de Papa Noel i el Carter Real dels Reis.

Ivan-blanco

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!