El dia minimúsica. Un minifestival per gaudir en família amb Petit Pop, Gener, Júlia, Las Auténticas i més

unnamed2-8

El 3 de març a partir de les 11:00 tens una cita amb la música. El Palau de la Música de València acull la segona edició d’El dia minimúsica, amb una programació pensada per a tota la família amb una bona i interessant programació de concerts i activitats. Les entrades a partir de 12 euros ja estan disponibles en la web del Palau; i afanya’t, perquè en les primeres 400 entrades els xiquets de 0 a 3 anys entren debades!

Als escenaris

Una aposta per la cultura que reunirà artistes de diferents gèneres i disciplines en els escenaris del Palau per a fer gaudir a tots els assistents sense importar l’edat. Un cartell musical molt variat amb actuacions com Petit Pop, formada per membres de diferents bandes de renom com Pauline en La Playa, Nosoträsh, Undershakers, Penélope Trip o Edwin Moses. També estaran presents el cantant i compositor Marc Parrot, juntament amb la prestigiosa pintora de reconeixement internacional Eva Armisén, que presentaran el seu nou espectacle Tinc un paper, una obra interdisciplinària.

La cantant Alondra Bentley interpretarà el seu àlbum Alondra Bentley Sings For Children, It’s Holidays! Gener, que acaba de llançar disc i es troben en plena forma, omplirà l’escenari amb una actuació ideada especialment per a aquesta jornada. Les històries de Marieta Ganduleta cobraran vida amb la formació Llum. I des d’Alcoi Júlia traslladarà als presents a espais sintètics amb els seus temes de pop electrònic.

Júlia.

Júlia.

En aquest festival tampoc faltarà el toc íntim amb Núria Graham i Las Auténticas, grup de xiquetes de Castelló. El ritme no pararà amb SiamissDJs, èxits de les últimes dècades acompanyats de projeccions en l’espectacle We Can Be Superheroes i perquè la festa no decaiga juntament amb Crios and Roll DJ.

Tallers i activitats en format mini

I encara que la música siga la protagonista en aquesta minifiesta d’El dia minimúsica també comptarà amb tallers musicals perquè les menudes i els menuts facen els seus primers passets en aquest ampli món de la música moderna i s’interessen per ella a través d’activitats innovadores.

Durant el festival els xicotets podran construir els seus propis instruments de cartó, convertir-se en joves compositors amb l’aplicació Toc& Roll, descobrir a icones del pop i el rock, deslligar el seu artista intern pintant pòsters amb esprai amb la tècnica stencil, o traure al rocker que porten dins amb l’activitat “air guitar”. Tot això en un escenari fet amb elements reciclats com el cartó i decorat per ells mateixos.

festival infantil

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!