Un Carnestoltes 2019 de música, teatre i molta diversió en el Grau de Castelló

glupsband1

Prepara les disfresses perquè aquest cap de setmana celebrarem Carnestoltes. Pirates, vaquers, sirenes, superheroïnes… i qualsevol altra idea que tingues, totes les disfresses serveixen per a celebrar el Carnestoltes del Grau de Castelló (de l’1 al 3 de març)

.

Divendres 1 de març…

Tot comença a les 18.30 amb l’anunci del Carnestoltes i la lectura de la Crida Infantil de Carnestoltes en el recinte del Casal Jove. Una crida a la festa i la diversió per a les xicotetes i xicotets al qual li seguirà l’espectacle Festa Pirata de la companyia Drac Màgic Teatre. Una hora de teatre i animació en la qual els xiquets i xiquetes formaran part de l’espectacle convertint-se en els nous grumets de la tripulació.

Perquè el ritme no pare a les 19.30 animació infantil amb Pikatumba Batukada pels carrers del Grau en una cercavila molt acolorida que s’iniciarà en el recinte del Carnestoltes, la carpa-Carnestoltes habilitada enfront del Casal Jove, i que recorrerà l’avinguda del Port, Canalejas i Buenavista, i arribarà fins a la Tinença d’Alcaldia. On a les 20.00h ens rebrà el Rei Carnestoltes i ens farà partícips de la festa amb el lliurament simbòlic de la Vara de Comandament durant els dies de Carnestoltes amb un espectacle de llum i música creat per la companyia de teatre La Fam, els que també s’han encarregat de la crida de les Falles de València d’enguany.

Després de la crida els xicotets acompanyaran al Rei Carnestoltes pels carrers del Grau fins al recinte. Per a nocturnes i nocturns, la nit continua amb el concert del grup de rock Kasparov y la punxada de Mc Páez.

Espectáculo de La Fam en las Fallas de Valencia 2019. Foto: Nerea Coll.

-Espectacle de La Fam en les Falles de València 2019. Foto: Nerea Coll.

Dissabte 2 de marzo…

El dissabte toca alçar-se ràpid i preparar la millor disfressa perquè a les 11.00 la festa comença amb la xaranga Mags del Ritme amb una desfilada pels carrers del Grau. Li seguirà la desfilada infantil de Carnestoltes que, partint del carrer Churruca, recorrerà els carrers Canalejas, Gravina, Sebastián Elcano, Sant Pere i Canàries, i finalitzarà en el recinte. Una desfilada al qual estan totes i tots convidats a participar i a acompanyar al Rei Carnestoltes amb l’agrupació de Dolçainers i tabaleters del Grau, la Unió Musical del Grau amb la seua Escola de Música, la xaranga Mags del Ritme i l’animació Coches Locos. Tas el cercaviles, tornarem al recinte de Carnestoltes amb el grup per a públic infantil La Glüps Band per a rockear.

La Glüps Band pondrá la nota rock al Carnaval.

-La Glüps Band ficarà la nota rock al Carnestoltes.

A la vesprada el carnestoltes es vist de màgia amb el taller infantil de màgia a les 17.15  en el recinte i l’espectacle Magia a Dos. A la mateixa hora, les xarangues Mags del Ritme i Els Sapatos animaran els carrers del Grau per a preparar la Gran desfilada de Carnestoltes que recorrerà els carrers Churruca, Canalejas, Gravina, Sebastián Elcano, Sant Pere, Canàries i avda del Port, finalitzant en la Carpa de Carnestoltes. En una gran desfilada que compta amb la participació de comparses, carrosses i de les xarangues Mags del Ritme i ElsSapatos . La companyia Drac Màgic Teatre amb acompanyarà a la desfilada amb l’espectacle Dinosaures i la companyia de teatre La Fam amb el seguici del Rei Carnestoltes. Després, Atómica Dj’s s’encarregaran de calfar la vesprada a les 20.00 i l’entrega de premis del concurs de disfresses i carrosses.

Per als més majors, a les 00.00, The Vintage Girls oferiran un concert amb la recopilació dels millors temes vintage. Després del concert Mes Music Movil ha preparat una discoteca mòbil especial de Carnestoltes per a no parar de cantar i ballar en tota la nit i la Atòmica Dj’s s’encarregaran de calfar la vesprada a les 20.00 i l’entrega de premis del concurs de disfresses i carrosses. l’encarregada de posar la guinda a la nit (i la matinada).

Diumenge 3 de març

El diumenge al matí (a partir de les 11.00) una edició molt especial de Sentim els Parcs formaran part de la programació d’este Carnestoltes amb concert de Lagarto Spok a les 12.00 inclòs.

A la vesprada, a les 18.00h En el recinte del Carnestoltes tindrà lloc la Vetlla de la Sardina amb la Serenata Satírica de la Unió Musical del Grau. Una hora després des del recinte de Carnestoltes i per l’avinguda del Port, Almirall Cervera , Monturiol, Churruca i de nou avinguda del Port fins a tornar al recinte de Carnestoltes gaudirem de la Desfilada de la Sardina amb l’única norma de la qual és anar vestits de dol perquè, en finalitzar el recorregut, celebrarem el seu enterrament. Un Enterrament de la Sardina que donarà per tancades les festes amb una rematada pirotècnica que posarà punt final al Carnestoltes 2019.

Lagarto Spok. Foto: Rockmuseumlive.

-Lagarto Spok. Foto: Rockmuseumlive.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!