Tecnologia i conscienciació social, l’aposta dels tallers Robotme

robotme

El segon taller de Robotme ja està ací amb experiments, robòtica i solucions tecnològiques per a unir a diferents generacions. Si la primera edició del taller de Robotme ja va ser un èxit el pròxim 8 de març la robòtica i la innovació amb objectius socials es reuneixen de nou en el Menador Espai Cultural amb el nou taller Experimentem. Un taller gratuït per a alumnes de 10 a 14 anys pensat amb l’objectiu de crear conscienciació i despertar la seua creativitat.

Experimentem és un taller en el qual els joves hauran d’aguditzar el seu enginy i aprendran a desenvolupar solucions tecnològiques com la programació, la robòtica, el desenvolupament d’apps i el disseny 3D amb fi social. Compost per diferents sessions els dies 8, 15 i 16 de març en Menador Espai Cultural.

Un taller que despertarà la cultura maker dels joves de la ciutat i els acostaran conceptes de sociologia com l’esperança de vida, una realitat que any rere any augmenta i amb la qual la tecnologia pot convertir-se una gran aliada. Una aliança que s’enforteix perquè la tecnologia pot millorar la qualitat de vida de les persones dependents i dels més majors.

robotme

A més a més, en aquest projecte que uneix la tecnologia i el coneixement es mostraran alguns dels projectes procedents de tot el món que han aconseguit millorar el dia a dia dels més necessitats com els robots de teleassistència, sensórica per a monitorar a persones amb malalties neurològiques, aplicacions que faciliten tasques quotidianes o robots per a superar la soledat.

Formar part d’aquest taller és molt senzill, però has d’afanyar-te, inscriu-te en la web de Robotme abans del 4 de març.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!