‘Lunaticus Circus’ al Principal. Una història de circ, rialles i valors per a gaudir en família

teatro

Una d’eixes oportunitats que és millor no perdre’s. Teatro Paraíso acosta al Teatre Principal de Castelló l’obra més boja de Ramón Molins i Tomás Fernández Alonso: Lunaticus Circus. Serà el diumenge 3 de març a les 18.00. Una oportunitat perquè xiquets i xiquetes coneguen a tres personatges molt característics amb els que disfrutaran i reflexionaran sobre la importància de les coses.

En un temps on reina l’escassetat, coneixerem a Antón, Pirú i Nico, tres rodamons sense treball, menjar ni sostre que se les enginyen per a sobreviure. Són temps difícils i els nostres tres nous amics deambulen sense rumb fix a la recerca d’alguna oportunitat per a escapar de les seues difícils situacions. Alguns ho diuen casualitat, altres atzar però és el destí el que farà que en un dels seus llargs viatges aquests s’entropessen amb una vella caravana de circ abandonada a la meitat del no-res.

Lunaticus-Circus-01

Aquests tres amics, derrotats per la vida, i que en un primer moment desconfien de qualsevol situació, descobriran la importància de treballar en equip i de col·laborar, ja que, en aquesta vida tot pot resultar més fàcil si uneixen les seues forces. Amb l’objectiu de gaudir i aprofitar l’oportunitat, es centraran en transformar la caravana abandonada en el seu nou circ amb el qual donaran la volta al món, o almenys l’imaginaran. En un arravatament d’ingenuïtat, jugaran a convertir-se en artistes de circ, improvisant números circenses amb més entusiasme que encert.

El resultat són 60 minuts d’un nou concepte de circ, circ fràgil i imperfecte, però fresc i atrevit, on reina la vitalitat i les sorpreses amb el qual podran emprendre una nova aventura vital i en el qual si treballen junts aconseguiran fer realitat els seus somnis, encara que de vegades, l’ambició desmesurada pot convertir els somnis inicials en malsons…

Afortunadament Lunaticus Circus serà un circ per a somiar, riure, viatjar i jugar a transformar la realitat. Una obra recomanada per a públic a partir de 7 anys i amb entrades ja a la venda en la web del Institut Valencià de Cultura a partir de 4 euros. Una obra per a gaudir en família i reflexionar sobre les ambicions.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!