Cinema i valors, un pla per a cada diumenge

pelicula

Els diumenges són dies per a gaudir i passar temps amb els que més estimes, trencant amb la rutina de la setmana. Ara que s’acosta el bon temps tenim el pla perfecte per a combinar diversió i aprenentatge en valors mentre gaudeixes de temps amb els més xicotets i xicotetes de la casa. Per a tot això, el Casal Popular de Castelló l’opció perfecta a través del seu Cicle de cinema infantil.

Pel·lícules pensades per a xiquets i xiquetes i que faran gaudir a tota la família. Pel·lícules en valencià i amb continguts sobre valors com el feminisme, la tolerància o la solidaritat.

Cada diumenge el cicle del Casal Popular de Castelló proposa una opció diferent, a les 17.00, i amb entrada lliure, existeix millor pla? I aquesta és la programació que proposen per a aquest mes de març.

Diumenge 3| ESCAPE FROM PLANET EARTH (Carl Brunker, els Estats Units, 2013)

Ambientada en el planeta Baab, compta la història de l’admirat astronauta Scorch Supernova (Fraser), un heroi nacional del poble baabarià. Mestre en rescats audaços, Scorch realitza gestes sorprenents amb l’ajuda del seu germà Gary (Corddry), cap de control de missió en la BASA. Quan Lena (Alba), cap de la BASA, informa els germans d’un SOS en un planeta conegut per la seua perillositat Scorch rebutja els advertiments de Gary i caurà de ple en un parany diabòlic a les mans del malèfic Shanker (Gandolfini). Ara Gary haurà de convertir-se en l’heroi per a rescatar al seu germà, al seu planeta, a la seua estimada esposa Kira (Parker) i al seu fill Kip.

Diumenge 10| Ferdinand (Carlos Saldanha, els Estats Units, 2017)

Ferdinand és un vedell molt tranquil que prefereix asseure’s sota un arbre a olorar les flors que saltar, esbufegar i envestir-se amb altres bous. A mesura que va creixent i fent-se fort, el seu temperament no canvia i continua sent un bou mans. Un dia, uns homes vénen buscant al bou més gran, ràpid i brau… i Ferdinand és triat equivocadament per a les corregudes de bous de Madrid.

Diumenge 17| El planeta del tresor (John Musker i Ron Clements, els Estats Units, 2002)

Jim, popular surfista solar, s’enfronta a una cacera intergaláctica de tresors. A les seues mans cau un llegendari mapa que li portarà a buscar la fortuna més gran de l’Univers. A bord d’un “galeón solar”, Jim és l’ajudant del cuiner del vaixell, John Silver (meitat home meitat màquina), que li ensenya com ser un bon explorador de l’espai. Jim coneix a un simpàtic robot anomenat BEN (Bio Electro Navegador). Junts, sota el comandament de la intel·ligent Capitana Amelia, i junts descobriran un tresor inimaginable. Adaptació de la Disney del clàssic de Robert Louis Stevenson “L’illa del tresor”

Diumenge 24| Els Croods (Kirk De Miccio i Chris Sanders, els Estats Units, 2013)

Després de la destrucció de la seua llar per un gran terratrémol, Grug es veu obligat a emigrar amb la seua família. Mentre avancen per un món desconegut i aterridor, es troben amb un nòmada de ment oberta que els deixa a tots fascinats, sobretot a la filla de Grug.

Diumenge 31| 101 dálmatas (WOLFGANG REITHERMAN, ESTADOS UNIDOS, 1961)

Pongo i Perdita, els dálmatas protagonistes, són una feliç parella canina que viu envoltada dels seus cadells i amb els seus amos Roger i Anita. Però la seua felicitat està amenaçada. Cruella de Ville, una pèrfida dona que viu en una gran mansió i adora els abrics de pells, s’assabenta que els protagonistes tenen quinze cadells dálmatas. Llavors, la idea de segrestar-los per a fer-se un exclusiu abric de pells es converteix en una obsessió malaltissa.

*Filmaffinity

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!