Tallers magdaleners, amb la Fundació Caixa Castelló

image-2019-03-14 (1)

T’agraden les històries de pirates, vaixells i tresors? Llavors no pots perdre’t  l’espectacle que la Fundación Caja Castellón ha preparat dins del seu Cicle Cuencuentahucha. Una adaptació de la clàssica novel·la L’illa del tresor per al divendres 15 de Març en el Saló d’Actes de l’Edifici Hucha.

De la mà de la companyia Tarannà Teatre, xicotetes i xicotets podran gaudir d’una nova adaptació de la novel·la de Stevenson, la novel·la preferida dels nostres protagonistes, dos pallassos que volen convertir-se en pirates. Una història a la qual no li falta cap ingredient vaixells i corsaris, mapes del tresor i riqueses en un temps on els pirates eren els habitants dels mars més temuts.

Aquests dos pallassos ens acosten la història de Jim Hawkins un jove normal i corrent que treballa ajudant els seus pares. Fins a un dia en què sense pretendre-ho es veu embolicat en una gran aventura. I això li va succeir a Jim quan un home gran, amb coleta i una cicatriu que li creua la galta li va revelar el lloc on es troba un mapa del tresor. Sense pensar-ho s’embarca en una aventura a bord del Hispaniola a la recerca del gran tresor promés.

Una aventura que li servirà per a conéixer el poder de les ambicions personals i de la resta de persones. Jim decideix canviar la seua afable vida i prendre el risc en una aventura que segur que canviarà la seua vida i a ell mateix. Un viatge a una illa a la recerca d’un tresor que es complicarà per un camí de riscos i deslleialtats i que es convertirà en una lliçó de vida per a transmetre a les més xicotetes i xicotets en forma de conte teatralitzat, contat a més per dos pallassos.

Tallers Magdalena

pin magdalenerPerò prepara’t perquè no és l’única activitat que la Fundación Caja Castellón té pensada per a les pròximes setmanes. La setmana de Magdalena i amb inscripció previa en la mateixa Casa Abadia, on es realitzen els tallers o en el telèfon 964 232 551, podràs gaudir de dos tallers únics i molt relacionats amb les festes de la Magdalena.

El 26 de març a les 11.00 podràs gaudir d’un taller pensat per a estimular la imaginació i creativitat de xicotetes i xicotets castellonencs amb el Tabalet Magdalener. La contaclown Rosabel Canós, actriu, pallasa, naradora oral i monitòria de medi ambient guiarà als xicotets per a construir el seu propi Tabalet Magdalener i donar la benvinguda a les festes amb música.

I el dissabte 27 a les 11.00 Rosabel t’espera en el mateix lloc per a un taller anomenat Pin magdalenero en el qual els xiquets podran dissenyar el seu propi pin decoratiu amb el qual adornar la seua roba durant la setmana de Magdalena.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!