Cinc suggeriments per a fusionar natura i multiaventura en família sense eixir de la província

Jornada de kayak familiar. ViuNatura.

Vacances, ponts i caps de setmana són el moment ideal per trencar amb la rutina, provar activitats que durant la resta de l’any ni ens plantegem i per gaudir de la natura. I, per descomptat, fer-ho en família. Què tal una ruta per gaudir de les estrelles en una nit de lluna plena al Maestrat? O provar amb el caiac? Potser sou més de provar amb l’escalada o en ràpel a Espadà… La província de Castelló té un munt de racons per descobrir o redescobrir i, per sort, cada cop hi ha més iniciatives destinades a treure tot el partit als espais naturals amb propostes de multiaventures per a tots els públics.

Ací teniu una selecció (la nostra) de cinc d’aquestes empreses: Itinerantur, Burricleta, Persenda, Sargantana Aventura i Viunatura. Sumar-se a alguna de les activitats que tenen programades o contactar per elaborar una agenda a mesura queda a les vostres mans. L’article, com sempre, està obert als vostres suggeriments, només cal que enviar-nos un correu a info(arrova)espaimenut.com

burricletaBURRICLETA

Recórrer el Maestrat és molt més fàcil amb aquestes bicicletes elèctriques. Un transport ecològic, ideal per gaudir en família i assolir aquests llocs que d’una altra manera solen quedar en una bona intenció. En solitari o aliats amb Itinerantur, Burricleta ofereix una manera diferent de gaudir de la geografia castellonenca, dels seus pobles i dels seus espais naturals.

ItineranturITINERANTUR

Chema i Belén estan darrere d’aquesta iniciativa més que interessant. Senderisme interpretatiu per viure i sentir els racons més especials de la província. S’han convertit en una de les recomanacions fixes d’Espai Menut per les seues rutes guiades. Rutes en bici pel Clot de Burriana, en bicicleta elèctrica, a la llum del dia o la llum de la lluna, per la via verda Benicàssim-Orpesa, o per castells…

persendaPERSENDA

PerSenda ofereix packs de senderisme, BTT, escalada (i neu quan n’hi ha) al costat de Vistabella del Maestrat, aquesta localitat el lema de la qual diu que està a un pas del cel. Podeu trobar rutes que us descobriran, per exemple, joies com el riu Carbo i el barranc de la Pegunta. Podeu consultar la seua web per ampliar informació i contactar amb ells.

sargantana aventuraSARGANTANA AVENTURA

Turisme actiu o ecoturisme a la Serra d’Espadà. Sarganta Aventura ofereixen la possibilitat de fer espeleologia, barranquisme, escalada, piragüisme, senderisme, rutes amb bicicleta de muntanya… en paratges tan espectaculars com Benitandús. A la seua web podeu trobar una àmplia gamma d’activitats d’oci, aventura, natura, cultura i esport i fins i tot alguns suggeriments d’allotjaments als municipis del parc natural o colidantes a ell.

viunatura_tirolinaVIUNATURA

La seua oferta d’activitats inclou via ferrada, BTT, multiaventura, caiac, barranquisme o espeleologia en diferents punts de la província. Per exemple, el caiac es fa al pantà de l’Alcora.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Cinc suggeriments per a fusionar natura i multiaventura en família sense eixir de la província

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!