Aperitíteres torna a Orpesa per a entretindre als més xicotets en Setmana Santa

image-2019-04-17

Torna a Orpesa del Mar Aperitíteres, dins del Festival Internacional de Títeres a la Mar, per apropar el teatre a xiquets i  xiquetes durant les seues vacances de Setmana Santa. El dijous 18 d’abril a les 11.00 començarà aquest esdeveniment amb una cercavila de la mà de la companyia madrilenya Homus Tragicus del Teatro Destellos. El recorregut s’estendrà des de la Plaça Mallorca fins al Espai Cultural d’Oropesa mentre els actors realitzen una versió de l’espectacle Jules el Creador. Aquest mateix dia, a les 12.00, Xarop Teatre farà gaudir als més menuts amb l’obra El Tesoro del Pirata a la Plaça Mallorca de la platja Morro de Gos.

L’endemà, el divendres 19 a les 11.45, Homus Tragicus actuarà en la cercavila que, de nou, començarà el seu trajecte des de la Plaça Mallorca i es perllongarà al llarg del Passeig Marítim. El Gato con botas, representada pel El Retablo de la Ventana, serà la proposta teatral que protagonitzi aquest dia a la Plaça Mallorca a les 12.00.

El dissabte 20 a les 12.00, la companyia Teatre Paradís interpretarà De todo Corazón en els jardins situats al costat de l’Oficina de Turisme de la platja La Petxina. Esta història sobre un pardal i un pallasso que naixen d’un mateix ou està destinada a iniciar els xiquets en confiança en la visualització del teatre.

Per posar fi a aquesta setmana, el diumenge 20 porta amb si la peça teatral Peneque, el sueño de los títeres de la mà de Producciones Infantiles Miguel Pino. Esta obra, que narra els problemes que se li presenten a Pino el titiritero, està recomanada per als xicotets de més de 4 anys.

Com cada any, aquest lliurament funciona com un petit aperitiu abans que comenci el Festival Internacional de Títeres de Orpesa que aglutina durant tota una setmana una sèrie d’espectacles a càrrec de companyies nacionals i internacionals destinats als nens de la llar.

image-2019-04-17

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!