Circ, teatre i música assalten Almassora amb el IV Fes Tam!

Finestra Nou Circ_memphis rock

Teatre sense text, una peculiar banda de rock, objectes animats, un restaurant a l’aire lliure… El Fes Tam! ens proposa diferents formes de gaudir del cap de setmana a través de les arts escèniques amb la seua quarta edició, que torna a envair la plaça Pere Cornell d’Almassora del 12 al 14 d’abril (entrada lliure).

El Fes Tam! arrancarà el divendres 12 amb Chef nature de Markeliñe, un restaurant a l’aire lliure que es bele de l’humor i del teatre gestual i en el qual hi ha una única norma: no es poden utilitzar telèfons mòbils per a poder connectar amb la naturalesa.

El dissabte 13 i diumenge 14 coneixerem a un particular grup de música que recorrerà els carrers i places a base dosi d’humor i música: Always Drinking Music; l’univers únic i delirant de El senyor dels baldufes de la cia. Penélope i Aquiles; rockejar amb un particular grup de música amb La Finesta Nou Circ i la seua Memphis Rock and circ, proposta que combina música, malabares, acrobàcies i humor (i rock) traslladant-nos a Memphis i a un bar rock dels anys 50.

Amb L’animalada de la cia. Katakrak veurem com aquells objectes que decidim abandonar es rebel·len per a convertir-se en animals; amb Wilbur (Piensa en Wilbur) segur que se’ns queda la boca oberta a força d’acrobàcies i humor; i sense oblidar tampoc la proposta d’Alex Pupperts Show amb Alex Barti, proposta de text que ens porta fins a un espectacle en el qual és possible veure la simbiosi entre manipulador i ninot. Finalment, el Fes Tam! s’acomiadarà amb Rum rum andròmina kards de Xip Xap Teatre, una carrera de cotxes en la qual, literalment, pot passar qualsevol cosa.

programa Fes Tam

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!