‘For+’. Teatre i música per a bebés amb Xarop Teatre i Sólidos

FOR+5

La unió de la companyia Xarop Teatre, de la productora CeBe Muntatges Teatrals, i del duo jazzístic format pel pianista Ricardo Belda i la cantant Arantxa Domínguez permetrà gaudir de For+ en l’Auditori de Castelló. Una cita fixada per al diumenge 7 d’abril (a les 18.00 o les 19.00) pensada per a nadons (a partir dels 9 mesos) i per a ser gaudida per tota la família.

Una barreja de teatre, titelles, objectes i audiovisuals que en aquesta oportunitat estarà acompanyada per la música en viu dels dos reconeguts integrants del projecte Sólidos, nascut en la platja de Moncofa. Les entrades online ja estan a la venda a partir de 4 euros, dins de la programació de primavera de l’Institut Valencià de Cultura de Castelló.

Escrita per Rebeca Castro, dirigida per Carles Benlliure i interpretada per tots dos amb el suport tècnic de Rubén Milián, For+ proposa sobre l’escenari un interactiu joc amb els espectadors dins d’una combinació de forma, color, sons, traços i música. Les figures inicials es van transformant en formes abstractes a la manera d’éssers i fantasies imaginàries dins de mons al servei de la vida creativa.

Un viatge de fantasia en el qual els presents acompanyen a Pupi, un xiquet xicotet en els somnis del qual tot és possible. Quan desperte, alguna cosa haurà canviat a l’interior de tots els espectadors.

Aquestes dues funcions en l’Auditori de Castelló van a resultar encara més especials per la música en viu d’Arantxa Domínguez i Ricardo Belda, qui interpretaran temes del seu projecte Sólidos, així com algunes cançons de breçol i temes en valencià.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “‘For+’. Teatre i música per a bebés amb Xarop Teatre i Sólidos

  1. Buenas tardes,

    Tengo una duda, ¿tengo que sacar la entrada para el bebé o solo para los adultos?. Es referente a este For+’. Teatro y música para bebés con Xarop Teatre y Sólidos.

    Gracias y saludos

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!