Abril és el mes dels titelles en Els Ports de Castelló amb Portsxinel·la

Eugeni Navarro Rutines 2.png

Tercer any del Festival Portsxinel·la, la trobada del teatre de titelles en la comarca dels Ports de Castelló. Una cita situada en el calendari en dates pascueras per a afavorir que famílies al complet puguen gaudir d’estos espectacles poc habituals en zones poc poblades, oferint una atractiva possibilitat de passar uns dies especials amb una aportació de turisme cultural.

En aquesta tercera edició el nombre de seus s’amplia a dotze: la Todolella, Vilafranca, Morella, Forcall, Castellfort, Castell de Cabres, La Mata, Cinctorres, Villores, Olocau del Rei, Sorita i Palanques, acollint un total de 24 representacions i activitats relacionades amb el món del teatre de titelles entre el 16 i el 28 d’abril, totes elles gratuïtes. De l’organització s’encarreguen Eclíptica d’Art i Viu Els Ports, amb el suport de la Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Cultura, Diputació de Castelló, així com els ajuntaments i empreses privades de la dotzena de localitats esmentades.

Les companyies participants en esta tercera edició són: Xarop Teatre (Castelló), Teatre Paradís (País Basc), Produccions Infantils Miguel Pi (Andalusia), Retaule de la Finestra (Madrid), Titelles Barrilete (Castella-la Manxa), Teatre Tracalet yTitireteros de Binéfar (Aragó), La Pantomima i Eugeni Navarro (Catalunya) i Titelles Alakran (Galícia). I hi haurà doble presència internacional, a càrrec de Paolo Ioro, d’Itàlia; i Chúmbala Cachúmbala, de Guatemala.

image-2019-04-09

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!