“FES La Vall d’Uixó. Arts escèniques com a excusa”

FES LaVall

Les millors propostes de teatre, música, dansa, màgia i circ arriben els dies 10 i 11 de maig a la Porta de’Espadà de La Vall d’Uixó amb la tercera edició del Festival d’Arts Escèniques (FES). Companyies nacionals i internacionals acompanyaran dues intenses sessions per a tota la família marcades per la diversió i la reflexió.

Un total de 7 escenaris donaran forma a l’esdeveniment amb actuacions molt variades. L’esdeveniment començarà a les 11:00 en la Plaça del Mercat amb l’energia i l’alegria de les melodies de la fanfàrria La Trocamba Matanusca. A les 17:00 la Plaça de l’Assumpció acollirà a La Troupe Malabó amb la seua actuació Oníricus, que explica la història de dos mossos de circ eixelebrats que somien amb convertir-se algun dia en artistes. La Trocamba Matanusca tornarà novament a les 18:00 amb una actuació itinerant. Més tard, a les 19:30, la Plaça de l’Àngel s’embolicarà d’un ambient màgic amb l’espectacle El Gran Zampano a càrrec del mag aragonense Civi-Civiac. Per a finalitzar la jornada, l’argentina Jimena Cavelletti omplirà l’ambient de música i humor amb la seua Mecha Show You a las 20:30.

El Gran Rufus serà l’encarregat d’obrir la jornada del dissabte convidant als més xicotets a veure la vida de color de rosa amb la seua obra teatral Pink Impact a les 12:00. A la vesprada, a les 18:00, Mireia Miracle estarà present en la Plaça de L’Àngel per a mostrar el camí d’un clown amb el seu espectacle Rojo. Una actuació itinerant arribarà a les 19:00 amb Callejeatro i la seua representació Las Bodas que farà que el públic recórrega els carrers acompanyant a uns jovençans. A les 20:00, el circ Bàlbal Company procedent des de Bèlgica desenvoluparà la seua actuació Ningunapalabra. Per a posar fi a l’esdeveniment, els riures estaran assegurats amb el xou Sol Fabiolo. La Companyia Rafa Maza proposa un viatge per l’actualitat oferint una visió fashion i glamorosa de la crisi a les 22:30 en la Plaça de Sant Vicent.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!