Nit al Museu de Castelló. Una acampada amb molt art

web_nit-al-museu-caras-difuminadasTorna la nit més creativa a les instal·lacions del Museu de Belles Arts de Castelló. Després de l’èxit de la seua primera edició, Una Nit al Museu torna amb motiu del Dia Internacional dels Museus el dissabte 18 de maig. La vetlada estarà repleta d’activitats destinades a acostar l’art als més xicotets i a estimular la seua creativitat i imaginació mentre ho passen en gran. L’activitat està recomanada per a xiquets i xiquetes entre 7 i 10 anys. És caràcter gratuït i requereix d’inscripció prèvia (reserva les places cridant al 964 72 75).

A partir de les 21:00, començarà una nit marcada per jocs, contes, tallers, visites a espais habitualment tancats al públic general i multitud d’activitats organitzades per l’empresa castellonenca d’animació sociocultural Món d’Animació. Aquest grup té una llarga experiència dins de l’àmbit associatiu de temps lliure i en educació no formal; a més, compta amb formació en pedagogia, educació Infantil i Primària, animació aociocultural i animació juvenil.

Xiquets i xiquetes podran estendre els seus sacs de dormir en la biblioteca del Museu, que es convertirà en el seu lloc de descans després d’una intensa nit de diversió. Al matí següent (diumenge 19), a les 9:00, pares i mares podran acostar-se a arreplegar als xiquets/es.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!