Formigues Festival 2019. Un festival familiar que fluïx ‘Com l’aigua’

Marcos Casal y Raúl Delgado, la Billy Boom Band.

Un “sisme submarí cultural”, així definia Ana Rico, directora i cap pensant del festival familiar al costat d’Ana Tàrrega, la setena edició de Formigues Festival, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig en el Recinte Villacamp de Benicàssim, durant la presentació al medis a Villa Ana (Benicàssim). El formiguer es banya i converteix la seua edició Com l’aigua en una trucada d’atenció, conscienciació i conservació dels nostres mars i oceans; a més de fer referència a un dels referents del flamenc, Gambeta, gènere que al costat de la rumba apunten el cap en el cartell del festival. L’abonament complet es pot adquirir online a partir de 23€ per a adults i de 17€ per a xiquets i xiquetes de més de 3 anys (menors de 3 anys, abonament complet a per 5€); a més, el festival també ha posat a la venda entrades per a un sol dia.

La setena edició de Formigues Festival arriba amb dues grans novetats: d’una banda, amplia el seu aforament en 500 persones per dia amb l’objectiu de repetir el ple de 2018 però apostant per un creixement sostenible en el qual la qualitat del festival, la comoditat de les famílies i la diversió segueixen sent les claus. La segona novetat sona a flamenc i rumba, i és que tots dos gèneres conviuran amb els ja habituals en el cartell del formiguer (rock, pop, indie). Ho farà a través de la rumba catalana de Landry El Rumbero i la balladora Eva Varela, que a més proposa un espectacle que acosta el flamenc a xiquets i xiquetes però també els parla de la importància de cuidar el medi ambient: ReCiCiClaTeÁnDo.

Aquests dos noms s’uneixen a les últimes confirmacions que ens arriben del festival: l’artista de carrer Borja Catanessi, la banda de rock interactiu Anita y Los Peleles, Asprona Timbals, resultat de la col·laboració amb el festival de reggae Rototom Sunsplash, i Dj Shira Fussion. Noms que segueixen sumant als també confirmats: Bigott, Xiula, Billy Boom Band, Kids From Mars i les bandes guanyadores de l’III Concurs de Bandes i Solitas Formigues Festival, Bajo Zero i Much Snipe.

formigues festival benicassim juegos de madera

Molt més que concerts…

A més de concerts, el festival proposa una programació carregada d’activitats i tallers per a públic infantil i familiar que es desenvoluparà en espais com la Playa Formigues, el lloc perfecte per a conscienciar-los sobre la contaminació marina i la neteja de les platges, Cuentacuentos del Formigues, Carpa Circo, Formiguesplash amb activitats relacionades amb el mitjà marí, Radio Formigues, el Foro Formigues & Plastic is Over, que aquesta edició se centrarà en el ecofeminismo, i la zona per a majors Sea Parents.

Mapa Formigues2019

Horarios Formigues2019

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!