Digues-ho tot contra l’acaçament escolar

image-2019-04-26

Amb motiu del Dia Internacional contra l’Acaçament Escolar, director Víctor Antolí ha organitzat una concentració per a acabar amb esta problemàtica social el pròxim 2 de maig en la Plaça de les Aules de Castelló.

Este acte de compromís, que va comptar amb més de mil estudiants procedents de 12 instituts de la província de Castelló en l’esdeveniment de 2018, invita especialment als centres educatius per a ser el punt de suport contra el bullying. Posar fi als silencis còmplices i eradicar l’acaçament escolar que patixen milers de jóvens dia a dia en estos centres són alguns dels objectius que perseguix esta iniciativa per a fomentar l’educació, el respecte i la tolerància entre iguals.

Tots aquells estudiants que participen en este esdeveniment de compromís escriuran una carta de manera anònima en les seues respectives aules explicant els motius pels quals consideren que el bullying hauria d’arribar al seu fi i el dia de l’acte les introduiran en unes motxilles dissenyades per a l’ocasió que portaran missatges com “Dilo todo”“No te calles nada” o “No más bullying”. Posteriorment, es realitzarà una peça audiovisual de reflexió sobre les redaccions dels alumnes. A més, durant la cita, es guardarà un minut de silenci per totes aquelles víctimes d’esta xacra social i s’efectuarà la lectura d’una de les cartes de compromís.

Este esdeveniment s’emmarca dins de l’iniciativa audiovisual Nada será igual dirigida per Víctor Antolí i amb el suport de la Diputació de Castelló. Este projecte, que va nàixer com un treball de final de curs l’alumnat d’actuació davall el nom Nada será como antes, va continuar amb una sèrie de curts contra el bullying i finalment es va convertir en llargmetratge. L’estrena de la pel·lícula va tindre lloc al gener i fa menys d’un mes, el 2 d’abril, va eixir a la llum la segona part d’esta entrega amb una gran acceptació per part del públic.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!