El Dia de la Música, amb història i plastilina

plastihistoria de la musica

Alguna vegada t’havies adonat que podríem explicar la història de la humanitat a través de la música? Des de Mozart a The Beatles, per exemple, per a entendre cada època. També des de les primeres referències musicals que es tenen de la prehistòria fins a les més recents i conèixer, alhora, tots els estils i formes que la música pot adquirir, com l’òpera, sarsuela, cinema o el teatre musical, entre uns altres. Doncs ara imagina poder explicar tot açò amb plastilina… És la nova exposició que albergarà el Planetari de Castelló (Grau de Castelló) a partir del 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música: Plastihistoria de la humanitat.

Un itinerari en el qual música i història es troben i que el Planetari ens explicarà a través de recreacions fetes amb plastilina. L’exposició, que romandrà oberta fins al 31 d’agost, és una de les moltes opcions que proposa el Planetari de Castelló per a públic infantil i familiar. Com el taller del diumenge 23 de juny: Solstici d’estiu, el dia més llarg (d’11.00 a 12.45, entrada lliure fins a completar aforament), que a més coincideix amb la Nit de Sant Joan. En el taller, xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys podran fer el seu propi Kahoot, una vidriera sobre el Sol i un diorama de Stonehenge mentre descobreixen que per què els dies no tenen les mateixa durada durant tot l’any i com es produeix el solstici d’estiu.

El Dia de la Música, en família

Més plans per al 21 de juny, amb la música com a excusa. A més de l’exposició del Planetari, també et pots deixar caure d’11.00 a 14.00 pel Palau de la Festa per a veure un dels assajos de la Banda Municipal de Castelló, que celebrarà el Dia de la Música amb una jornada de portes obertes.

També pel Teatre del Raval (18.00) amb les audicions del Conservatori i Escola de Música Àgora Lledó International School o en la plaça Hort dels Corders, on actuarà a les 20.00 la jove banda de Vila-real Teen Twelve.

banda-municipal-de-castell1

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!